Slavna pevačica Madona oglasila se prvi put nakon što je optuštena iz bolnice. Podsetimo, ona je u toku jučerašnjeg dana viđena na ulicama Njujorka, a mnoge je iznenadilo njeno izdanje, s obzirom da je izgledala kao da su joj fileri uklonjeni. 

"Da li su njeni bbl implanti nestali? Sada izgleda bliže svojim godinama.. a s obzirom na to da njene ruke definitivno pokazuju njene prave godine, možda je vreme da to prihvati", "Ovo nije Madona. Ovo je nasumična starica. Madonine ruke nisu naborane. Omg gde je zadnjica? Izgleda kao minimum 75 godina", "Meni je drago da konačno vidimo pravu Madonu, bez filera", "Da li je to ona uklonila sve filere... ovo mi se dopada", samo je delić koji se mogao pročitati.

Sada se kraljica popa i zvanično oglasila na svom Instagramu i otkrila šta joj je bilo na pameti, kao i koji su joj dalji planovi.

Kada sam se probudila u bolnici, prvo sam pomislila na svoju decu. Moja druga misao bila je da ne želim da razočaram bilo koga, ko je kupio karte za moju turneju.

Takođe, nisam želela da izneverim ljude koji su neumorno radili sa mnom poslednjih nekoliko meseci na mom šouu. Ne želim da ikoga razočaram. Sada sam usresređena na svoje zdravlje i uveravam vas da ću se vratiti vama čim budem mogla.

Moj trenutni plan je da pomerim severnoamerički deo turneje i krenem sa koncertima u oktorbu u Evropi. Ne mogu da budem više zahvalna zbog vaše podrške i na tome što se brinuli za mene. Ljubav, M", napisala je Madona.

Madona je imala zdravstveni problem.
Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako je pisao Radar online, pevačica je primila injekciju koja se daje kod predoziranja zabranjenim supstancima, ali zbog lečenja akutnog septičkog šoka. Madona će turnejom Celebrations Tour proslaviti 40 godina karijere. Turneja će početi kasnije ove godine.

Madona je krajem prošlog meseca optušena iz bonice. Njeni prijatelji rekli su da se kraljica popa dobro oseća. Međutim, izvori su rekli da se pevačica i dalje borila sa bolešću.

Izvori su za TMZ tada rekli da pevačica “nekontrolisano povraća” i da je prikovana za krevet u svojoj kući u Njujorku.

Bonus video:

Madona pokazala lice bez filtera youtube/screenshot/madonna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!