Madona se lagano oporavlja nakon hospitalizacije, a mnogobrojne obožavatelje posebno je oduševio i njen povratak na Instagram gde je i pokazala kako se trenutno oseća.

Ona se najpre zahvalila svima koji su bili uz nju, da bi par dana kasnije okačila i video na kojem pleše uz reči da je "zahvalna Bogu što uopšte može da se pomera". 

Sada je okačila posebnu seriju fotografija, a za to je imala poseban razlog. Pevačica se ponovo osvrnula na vreme provedeno u bolnici i sve što je usledilo nakon toga čime se ujedno dotakla i dece. 

"Ljubav porodice i prijatelja je najbolji lek. Mesec dana van bolnice i sada mogu da razmislim o svemu. Kao majka, zaista možete biti uhvaćeni u potrebama svoje dece i naizgled beskrajnog davanja... Ali kada su čipovi zakazali, moja deca su se zaista pojavila za mene.Videla sam njihovu stranu koju nikada ranije nisam videla. To je napravilo razliku.

Kao i ljubav i podrška mojih prijatelja. Ako zumirate ovu sliku koju držim, videćete Polaroid Kita Haringa u sakou sa naslikanim licem Majkla Džeksona koji je snimio Endi Vorhol. Savršen trougao sjaja. Umetnik koji je dotakao toliko života uključujući i moj.

Madona je objavila seriju fotografija.
instagram/madonna 

Zajecala sam kada sam otvorila ovaj poklon jer sam shvatila koliko sam srećna što sam živa. I kako sam srećan što sam poznavala te ljude i mnoge druge kojih takođe nema. Hvala @guioseari na ovom poklonu! I hvala svim mojim anđelima koji su me zaštitili i dozvolili mi da ostanem da završim svoj posao!", napisala je pop diva u opisu fotografija na kojima je sa ćerkom Lurdes i sa starijim usvojenim sinom Dejvidom. 

Madona sa Lurdes Leon.
instagram/madonna 

Neki su ovo protumačili kao znak da su jedino Dejvid i Lurdes bili ti koji su sve vreme bili uz Madonu, iako je zapravo priča drugačija. 

Podsetimo, u bolnici se od Madone nije odvalala Lurdes koja je nešto kasnije otišla na dešavanje odakle je objavljivala fotografije što su joj mnogi zamerili. Uz pevačicu su sve vreme bili i usvojeni blizanci Stela i Ester, koji su brže-bolje doputovali u Njujork čim joj je pozlilo.

Usvojeni blizanci bili su uz Madonu kada se razbolela.
Diane Cohen / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I dok je Madonin sin Roko isprva putovao po Evropi, bez namere da dolazi u Njujork, a ćerka Lurdes izlazi na zabave i objavljuje obnažene fotografije, činilo se da usvojena deca na sve načine pokušavaju da se nađu svojoj majci.

Brzo im se pridružio i drugo usvojeno dete, 17-godišnji sin Dejvid Banda koji je i iznajmio stan blizu Madone da bi joj bio što bliže.

Kada je reč o biološkom sinu, on je majku tek obišao u petak prošle nedelje, nakon što je puštena iz bolnice i uveliko bila u svom stanu.

Međutim, čini se da su ovo bili samo navodi medija, jer Madona nikoga nije dodatno istakla, čime je jasno da je mislila na svu svoju decu. 

Bonus video:

Madona pokazala lice bez filtera youtube/screenshot/madonna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!