Valentina se svi sećaju još dok je bio beba, a njegov poznati tata nije delio njegove fotografije, pa je sada vidljiva i te kako velika promena. Riki Martin je uslikao sina na šišanju, mladić je pozirao mokre kose ogledajući se, a pevač je opisom potvrdio ono što su mnogi odmah pomislili.

„Nije više beba“, napisao je Riki.

Fotografija njegovog sina, koji se retko pojavljuje u javnosti, iznenadila je nekoliko Martinovih prijatelja, uključujući voditelja Andija Koena.

„WOW! Tvoja kopija! Vreme tako brzo prolazi“, napisao je.

Podsetimo, Martinu je sinove, Valentina i njegovog brata blizanca Matea, 2008. rodila surogat-majka. Dve godine kasnije konačno je otkrio da je homoseksualac nakon što je prethodno često izlazio s muškarcima i ženama.

Nakon dugogodišnje veze s ekonomistom Karlosom Gonzálesom Abelom od 2010. do 2014, Martin se zaljubio u sadašnjeg supruga, švedskog slikara poreklom iz Sirije, Žvana Jozefa.

Iako je Martin obelodanio svoju vezu s Yosefom u martu 2016, kasnije je ispričao da su se upoznali na Instagramu, a tek nekoliko meseci nakon digitalne komunikacije otišao je u London kako bi napokon lično upoznao Yosefa.

Kasnije 2016. pevač je otkrio da su se njih dvojica verili, a u januaru 2018. otkrio je da su se tajno venčali.

Par je odlučio da želi još dece. U decembru 2018. Ricki je otkrio da su dobili ćerku Luciju Martin-Yozef, a sina Rena Martin-Jozefa dobili su u oktobru 2019. godine.

Prošlog leta pevač se suočavao s gnusnim optužbama nećaka Denisa Jadiela Sančeza, koji ga je optužio za incest.

Naime, Sančez je tvrdio da ga je ujak uporno zvao i motao se blizu njegove kuće, gde je viđen u tri navrata. Takođe, Sančez je Rikija optužio i za prekomerno konzumiranje droge i alkohola.

Riki Martin sa suprugom.
Elliot / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Martin je za sve ove optužbe rekao da su potpuna izmišljotina, a njegovi pravni zastupnici pripremali su obranu, te su tako istakli da oštećeni u postupku ima velikih mentalnih problema.

U septembru prošle godine pevač je potom podigao optužnicu protiv nećaka, ali javnost o razvoju ovog slučaja više ništa nije saznala.

Instagram Riki Martin

Izvor: showbuzz.dnevnik.hr

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!