Riki Martin i Džvan Josef razvode se nakon šest godina braka i četvoro dece o čemu su obavestili javnost zajedničkom izjavom.

"Odlučili smo da okončamo naš brak sa ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom za našu decu i poštujući ono što smo iskusili kao par svih ovih divnih godina", rekli su portorikanska superzvezda i sirijsko-švedski umetnik u zajedničkoj izjavi za People.

"Naša najveća želja sada je da nastavimo da imamo zdravu porodičnu dinamiku i odnos usredsređen na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili zajedničko vaspitanje naše dece, čuvajući poštovanje i ljubav koju gajimo jedno prema drugom", nastavlja bivši par, koji deli dvoje dece: ćerku Lusiju, rođenu 2018. i sina Rena rođenog 2019. (Martin je pre braka sa Džvanom dobio blizance Matea i Valentina, rođene 2008, koje će nastaviti da odgaja kao samohrani roditelj.)

Inače, Riki je pre desetak godina slomio brojna srca nakon što je otvoreno priznao da je gej, a njegove obožavateljke s time se i danas teško mire.

Nekada je izlazio i sa ženama i to pravim lepoticama, a jednom je prilikom izjavio kako nikoga nije zavaravao i da su njegovi osećaji uvek bili iskreni prema svima. 

Riki Martin je u braku bio 6 godina.
JM HAEDRICH/JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia 

Pre nego što se venčao s umetnikom Josefom 2017. godine, Riki je bio od 2008. do 2014. bio u vezi s Karlosom Gonzalezom i s Nejtanom Linom, a njegov raniji ljubavni život obeležile su samo žene. Na spisku devojaka u koje je bio zaljubljen našle su se Ines Misan, Maital Saban, Adriana Biega, Lilli Melgar, Rebeka de Alba i Gabriela Sabatini.

Martin (51) se sa Josefom (38) upoznao preko Instagrama 2015. da bi počeli da se zabavljaju šest meseci kasnije, nakon što su se prvi put lično sreli u Londonu. Svoju romansu su ozvaničili na crvenom tepihu na amFAR Inspiration Gala gala 2016. i objavili su veridbu iste godine pre nego što su se venčali 2018.

Razvod nakon skandala

Iako nisu progovorili o razlozima razvoda, šuška se na mrežama da su Josefu teško pali skandali njegovog supruga. Navodno je Martin proganjao bivšeg dečka, a pravdu su potražili i na sudu. 

Ipak, to je bilo ništa u poređenju sa optužbama za zlostavljanje od pre nekoliko meseci. Naime, pevača je 21-godišnji nećak optužio za incest. 

Riki Martiju je izrečena zabrana prilaska nećaku 1. jula prema zakonu Portorika o nasilju u porodici. Ako se pojedinac proglasi krivim za seksualni odnos sa članom porodice, može se suočiti sa fiksnom zatvorskom kaznom od 50 godina, navodi El Universal.

Inače, nakon što se pojavila vesto nasilju u porodici, portparol portorikanske policije Aksel Valensija, rekao je početkom meseca da policija nije mogla da locira Riki Martina, te se navodilo i da je bio u bekstvu.

Riki Martin se ovim povodom oglasio na Tviteru gde je osporio navode o zabrani prilaska.

"Nalog za zabranu prilaska zasniva se na potpuno lažnim navodima, tako da ću kroz sudski proces odgovoriti činjenicama i dostojanstvom koje me karakterišu. U ovom trenutku ne mogu davati detaljne izjave. Zahvalan sam na brojnim porukama podrške", navodi se u saopštenju slavnog pevača.

Da li u svim tim optužbama ima istine, nije poznato, ali se sve više piše na mrežama da je Josefu jednostavno dosta Rikijevog ponašanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!