Seks revolucija u zabavnoj industriji je odavno prošla. Danas velike holivudske zvezde ne kriju svoje najintimnije i najbizarnije fetiše, već otvoreno govore o njima i koriste ih kako bi punili novinarske stupce.

Riki Martin

Latino zvezda Riki Martin je otkrio da obožava da urinira po svom suprugu Džvanu Jozefu. Kako je ispričao, njega ništa više ne "pali" nego kada može da tokom seksa počasti svog supruga "zlatnim tušem".

- Temperatura vode nije ni blizu topla kao temperatura tela. To je ono što me jako pali. Obožavam da piškim po njemu kada imamo seks - ispričao je on.

riki martin voli da urinira po partneru
JM HAEDRICH/JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia 

Ledi Gaga

Pop zvezda Ledi Gaga, takođe ima svoje uvrnute fantazije. Pevačica je javno priznala kako voli razne seksi kostime ali i da je grizu i ujedaju tokom seksa.

ledi gag voli grub seks
Profimedia 

Rijana

Rijana je izjavila da je mazohista. Pevačica je priznala da obožava kada je vezuju i bičuju. Ona je navikla da otvoreno priča o svojim tajnama iz spavaće sobe te joj nimalo nije bilo čudno što je javno rekla kako uživa kada joj nanose bol.

rijana priznaje da je mazohista
TheBigSHotApp / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Eva Longorija

Očajna domaćica je u jednom ranijem intervjuu je izjavila da voli da bude potčinjena tokom seksa.

"Nije mi strano da me vezuju svilenim maramama. Volim da muškarac preuzme kontrolu. Ima nešto veoma seksi u potčinjavanju".

ea longorija voli da bude podčinjena tokom seksa
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Hajdi Klum

Manekenka  voli da se oblači izazovno i da igra različite uloge u krevetu.

"Neki ljudi više vole da eksperimentišu u krevetu, a drugi su dosadniji. Dobro je ponekad se potruditi i seksi obući, raditi nešto neobično. Ako ste divlji, navalite tako da druga osoba bude svesna da iz vas povremeno izlazi đavolak", poručila je Hajdi.

hajdi klum uvek nosi izazovan veš
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Karmen Elektra

Karmen Elektra je priznala da obožava da posećuje razne seksi šopove i da kupuje igračke, poput lisica i raznih pomagala.

karmen elektra priznaje da kupuje seks pomagala
PictureGroup / ddp USA / Profimedia 

Skarlet Johanson

Za Skarlet Johanson, seks u krevetu je dosadan i prevaziđen. Prelepa glumica umesto toga obožava seks u kolima.

“Mislim da je seks u kolima strava i da donosi pregršt zanimljivosti nego dosadan seks u krevetu”, izjavila je ona. Takođe je rekla da je nekoliko puta ispunila svoj najveći fetiš i dodala da obožava da je na zadnjem sedištu.

skarlet johanson voli seks u kolima
Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Anđelina Džoli

Glumica je priznala da i ona voli da pije krv svojih ljubavnika! Prvi put je to uradila nakon što je imala prvi seks.

"Počela sam da imam odnose sa svojim dečkom i seks i emocije jednostavno više nisu bili dovoljno. Nisam više bila devojčica. U momentu sam želela da mu budem još bliža i zgrabila sam nož i posekla ga. I on je posekao mene. Imali smo nekakvu razmenu, bili smo prekriveni krvlju, moje srce je tuklo", izjavila je ranije.

anđelina voli d apije krv svojih partnera
IFA Film / United Archives / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!