Postoji ona stara izreka da je "samo zaljubljena žena, srećna žena". I iako ne možemo reći da je ovo uvek tačno, u slučaju slavne američke glumice Kloi Sevinji, reklo bi se da je "pogođeno u metu". 

Jer, Kloi, naročito u poslednje vreme, kao da zrači nekom novom energijom, što nije promaklo ni paparacima u Njujorku koji su je uslikali na ulicama. 

Dobro raspoložena i nasmejana, Sevinji se u nekom trenutku čak i šalila sa fotografima praveći smešne face, a pažnja "sedme sile" nije joj smetala kao što je to bio slučaj kada je bila u vezama sa drugim muškarcima. 

Kloi Sevinji uhvaćena je u javnosti i izgleda nikad bolje.
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, od kako je u braku sa Sinišom Maćkovićem, čini se da konačno živi život kakav je oduvek želela. Glumica je aktivna i na mrežama gde redovno deli detalje svoje svakodnevice. 

Takođe, njenim pratiocima nije promaklo da je Kloi provokativnija nego inače, te komentarišu da je pronašla svoj se*sepil, i da zrači kao nikad do sad.

Da li je to zbog Siniše ili je jednostavno zadovoljna svojim životom, ne znamo, ali činjenica je da se glumica drastično promenila od kako ljubi talentovanog Balkanca sa kojim je dobila i sina i koji joj je i najveća podrška. 

Inače, glumica koju je šira publika upoznala kroz hit seriju "Američka horor priča" i Mačković venčali su se po drugi put u maju pre dve godine što dovoljno govori koliko je njihova ljubav jaka.

Kloi Sevinji i Siniša Mačković na njihovom drugom venčanju.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, o samom Siniši malo se zna. Prisutan je u najvišim krugovima, pripada creme de la creme eliti, a opet je i dalje tajanstven, dok je 10 godina stariju holivudsku glumicu osvojio na prvu loptu.

Poznato je da je direktor jedne art galerije u Njujorku, a oko njega su se svojevremeno "lomila koplja" na Balkanu s obzirom da su ga svi "svojatali". Prvo se pisalo da je rodom Srbin, a onda su se oglasili i Hrvati i tvrdili da je "njihov". Tačku na "ratovanje" stavio je upravo Siniša, kada je na svom profilu okačio fotografiju pasoša gde se jasno vidi da je rođen u Zagrebu. 

Kasnije se saznalo da se još u ranom detinjstvu preselio sa roditeljima u Australiju. Nakon što je završio studije grafičkog dizajna, ponovo se seli, i to u Njujork gde je ostvario karijeru u umetničkim krugovima.

Pročitajte još: ZA KOGA SU UDATE BOGATE SRPSKE NASLEDNICE: Slavičinu ćerku siromašni muž potkradao, a ona ljubi bivšeg Karleuše

Kloi je u jednom intervjuu otkrila da ih je zajednička drugarica spojila i da su od tad nerazdvojni.Pre njega bila je u ljubavi sa Vinsentom Galom, glumcem Džejsonom Sigalom i pevačem iz grupe Pulp Džarvisom Kokerom, međutim, onda je u njen život ušao talentovani Hrvat.

"Moja prijateljica Lizi je jednog dana rekla da poznaje zanimljivog i duhovitog čoveka. Rekla je da je mlađi od mene, ali ipak smo otišle u galeriju da ga upoznam", kazala je u intervjuu za cultured.

I tako je krenula njena ljubavna priča sa Sinišom koji je deceniju mlađi od nje.

"Pogledi su nam se sreli i neko vreme smo se samo gledali. Nakon toga nismo puno razgovarali, ali smo ispitivali zajedničke prijatelje jedno o drugom. Onda smo imali svoj prvi dejt, otišli smo na ručak", nadovezao se tad Siniša, a ostalo je istorija.

printscreen/instagram Kloi Sevinji udala se po drugi put za Sinišu Mačkovića koji je sa ovih prostora.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Zašto Srpkinje vole Crnogorce? Tiktok/mirelaljumic

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!