Slavna glumica Kloi Sevinjiproslavila je svoj 48. rođendan, a na njenom Instagramu osvanula je intimna fotografija na kojoj je sa suprugom Sinišom, kao i sinom Vanjom na plaži. 

Ona je tom prilikom i napisala: "Hvala svima na rođendanskim željama. Preplavljena sam ljubavlju. Hvala @bboorrnnaa što si uslikao mene i moju porodicu na najsrećnijem mesti i u najlepšem trenutku". 

Glumica koju je šira publika upoznala kroz hit seriju "Američka horor priča" oduševila je sve vitkom linijom, a činilo se da se ona i njen suprug sjajno zabavljaju sa naslednikom. Kloini obožavatelji su tako dobili mali uvid u njihove živote iza kamera s obzirom da su i Kloi i Siniša tip slavnih koji drže svoju privatnost dalje od očiju javnosti. 

U tome posebno prednjači Siniša o kojem se jako malo zna. On je u maju ove godine po drugi put oženio Kloi, a prvi put su sudbonosno "da" rekli pre dve godine u martu. Tada je podelila fotografije i iznenadila sve izborom boje haljine. 

"Venčani u ponedeljak, devetog marta 2020. Srećna prva godišnjica, moja ljubavi", napisala je tada ispod fotografije na kojoj pozira u uskoj crnoj haljini sa velom.

Ipak, u maju se Kloi udala u beloj toaleti koju potpisuju Jonathan Anderson za Loewe i Cad Wallader za Mugler, dok je mladoženja bio u klasičnom crnom smokingu.

Kloi Sevinji se drugi put udala u belom.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon ceremonije, mlada i mladoženja odvezli su se u retro mercedes kabrioletu sa natpisom „Upravo venčani“. Kloi nije skidala osmeh sa lica, a proslavu su kasnije nastavili na drugom mestu sa prijateljima i porodicom. 

Čak je i maleni Vanja, koji nosi jedno od najpopularnijih imena u Srbiji, bio obučen "u skladu" sa ceremonijom, a na njegovo mornarsko odelo retko ko je mogao biti ravnodušan.

Kloi Sevinji obukla je sina Vanju u neodoljivo odelce za svoje venčanje.
pritnscreen/instagram 

Međutim, mnogi su se i zapitali ko je Siniša Mačković kog u Holivudu svi znaju, a niko zapravo ne zna. Prisutan u najvišim krugovima, pripada creme de la creme eliti, a opet tajanstven, osvojio je holivudsku glumicu na prvu loptu.

Za razliku od Sevinji, Mačković koji je srpskog porekla, misterija je mnogima, a ono što se zna je da je direktor Karma Art Galerije u Njujorku, a na toj je poziciji od 2011. godine.

Kloi Sevinji udala se za galeristu iz Hrvatske.
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njegova galerija učestvovala je na brojnim bijenalima i umetničkim sajmovima, a kroz nju su prošle slike, insptalacije i skulpture vrednosti od 10.000 pa i preko 200.000 dolara.

Siniša je za sve ove godine informacije o sebi davao "na kašičicu", te iako se u medijima prenosi da je Srbin, on je na svom Instagramu objavio dokumenta koja potvrđuju da je rođen u Zagrebu.

Ljubavnu priču sa Kloi ljubomorno čuva od znatiželjnika, a mnogi komentarišu da je glumica nikad srećnija, te da je konačno našla svoju pravu ljubav.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!