Kada se pročulo da je slavna glumica Kloi Sevinji uplovila u vezu sa izvesnim Sinišom sa Balkana, odmah su se mogli videti naslovi tipa: "Slavni Srbin smuvao holivudsku lepoticu", odnosno "Hrvat kojem holivudska zvezda nije odolela"... 

Kako to obično biva, čim čujemo ime koje "zamiriše" na Balkan, krene svojatanje, a ono što je apsourdno su rasprave na mrežama "čiji je". Za sve to vreme "famozni" Siniša i Kloi uživali su u svojoj vezi, a par se trudio da privatnost drži dalje od očiju javnosti.

Kloi Sevinji sa mužem.
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U tome posebno prednjači upravo Siniša o kojem se jako malo zna. On je u maju 2022. godine po drugi put oženio Kloi, a prvi put su sudbonosno "da" rekli pre tri godine u martu. Tada je glumica koju je publika upoznala i zavolela kroz hit seriju "Američka horor priča" podelila fotografije i iznenadila sve izborom boje haljine.

"Venčani u ponedeljak, devetog marta 2020. Srećna prva godišnjica, moja ljubavi", napisala je tada ispod fotografije na kojoj pozira u uskoj crnoj haljini sa velom.

Ipak, u maju se Kloi udala u beloj toaleti koju potpisuju Jonathan Anderson za Loewe i Cad Wallader za Mugler, dok je mladoženja bio u klasičnom crnom smokingu. 

Kloi Sevinji na venčanju sa Sinišom.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Čak je i maleni Vanja, njihov sin, koji nosi jedno od najpopularnijih imena u Srbiji, bio obučen "u skladu" sa ceremonijom, a na njegovo mornarsko odelo retko ko je mogao biti ravnodušan.

Sin Kloi Sevinji
pritnscreen/instagram 

Međutim, mnogi su se i zapitali ko je Siniša Mačković kog u Holivudu svi znaju, a niko zapravo ne zna. Prisutan u najvišim krugovima, pripada creme de la creme eliti, a opet tajanstven, osvojio je holivudsku glumicu na prvu loptu.

Za razliku od Sevinji, Mačković za koga se dugo smatralo da je srpskog porekla, misterija je mnogima, a ono što se zna je da je direktor Karma Art Galerije u Njujorku, a na toj je poziciji od 2011. godine.

Siniša Mačković je umetnik.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njegova galerija učestvovala je na brojnim bijenalima i umetničkim sajmovima, a kroz nju su prošle slike, insptalacije i skulpture vrednosti od 10.000 pa i preko 200.000 dolara.

Siniša je za sve ove godine informacije o sebi davao "na kašičicu", te iako se u medijima prenosi da je Srbin, on je na svom Instagramu objavio dokumenta koja potvrđuju da je rođen u Zagrebu.

Dakle, ko se kladio na Hrvatsku - dobio je opkladu, te sad konačno možemo da prekinemo sa bespotrebnom "svađom" i "svojatanjem". Bitno je da se oni vole, a ko je koje nacionalnosti... kao da je i bitno!

Bonus video:

Kako izgleda brak sa Srbinom Instagram/cristinacataman

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!