Zvanično je potvrđeno da je kolumbijska pevačica Šakira zaista u vezi sa glumcem Lusijenom Laviskontom (31), zvezdom serije 'Emili u Parizu'. Naime, glasine su krenule kada se Lusijen pojavio u spotu za njenu pesmu 'Punteria'.

I dok Šakira uživa u ljubavi, njeni prijatelji su zabrinuti da on samo želi da je iskoristi za slavu, navode mediji.

„Šakira očajnički želi da se ponovo zaljubi, ali njeni prijatelji se plaše jer je Lusijen bio poznat po vezama sa slavnim ženama, koje su bile manje poznate od Šakire“, rekao je izvor za Dejli mejl.

Šakira
BeautifulSignatureIG / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

„Bio je u vezi sa različitim ženama. Sada se viđa sa Šakirom, a ona želi da pronađe ljubav. Njeni prijatelji se plaše da on želi da postane poznat, a ona je samo sredstvo da se to ostvari", dodao je izvor. Prijatelji su uvereni da Šakira i dalje pati za Žerarom Pikeom, koji ju je prevario u njihovom domu.

šakira sa dečkom
Youtube 

„Sada je sa nekim za koga njeni prijatelji misle da je igrač i misle da će opeći“,rekla je ona.

Šakira i Žerar Pike upoznali su se na snimanju spota za njenu pesmu Waka Waka, koja je bila himna Svetskog prvenstva u fudbalu 2010.

šakira i pike
- / The Photo One / Profimedia 

Ubrzo nakon toga, par je potvrdio svoju vezu u maju 2011. nakon zajedničkog nastupa na bini na Šakirinom koncertu u Španiji.

U januaru 2013. dobili su prvo dete Milana Pikea Mebaraka, a u januaru 2015. godine rođen im je drugi sin Saša Pike Mebarak. U aprilu 2017, Šakira je objavila singl posvećen Pikeu pod nazivom „Me Enamore“, što bukvalno znači „Zaljubila sam se“.

Šakira i Žerar Pike upoznali su se na snimanju spota za njenu pesmu Waka Waka
Shutterstock 

Kolumbijska pevačica i španski fudbaler razgovarali su o svojim planovima da ostanu u vanbračnoj zajednici. Pevačica nikada nije želela da se venča i oboje su svoju vezu uglavnom držali dalje od radoznalih očiju javnosti.

Zanimljivo je i da su rođeni istog datuma, ali u razmaku od 10 godina.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

 Bonus video

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI Espreso