Poslednjih dana domaća javnost ne prestaje da bruji o novoj vezi Lazara Ristovskog sa čak 39 godina mlađom glumicom Anicom Lazić. Dok su jedni zgroženi zbog tolike razlike u godinama, ima i onih koji slavnom glumcu poručuju da je "faca", "kralj" i slično, jer je uspeo da "smuva" mlađu. 

Zapravo, malo bolje ako pogledate, videćete da se mahom veze starijih muškaraca i mlađih žena smatraju za normalne, i čak i poželjne, i to ne samo na javnoj sceni, već uopšte, dok ista pravila ne važe kada su žene te koje su pronašle mlađe partnere. 

KAvali sa mlađom devojkom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U tom slučaju one su "kuguarke", "babe" i šta sve ne... iako bi valjda trebalo da važe ista pravila za sve. No, jasno je da se, iako smo u 21. veku, duplih aršina još neko vreme nećemo rešiti. No, to ne znači da damama koje su odlučile da žive punim plućima kraj mlađih partnera ne treba da kažemo "bravo", "faco", "kraljice"... mislim, ako već to govorimo muškarcima.

Severina sa Igorem.
Instagram 

Na listi pogledajte koje su to slavne žene sa domaće i strane scene koje su pravu ljubav pronašle kraj nekoliko godina (ili decenija) mlađih tipova. 

Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević - 35 godina 

Par koji oduševljava svojom ljubavnom pričom iznova i iznova dokazuje da prava ljubav ne zna za godine. Inače, Verica i Veljko su nedavno proslavili deceniju ljubavi, a u jednom intervjuu je otkrila kako je počela njihova romansa.

"Meni se Veljko nije udvarao. Poslao mi je poruku da mu se sviđa to što radim i da bi voleo da sarađujemo. Ja sam mislila da je on neki maneken... Ali, to je sve suđeno, ja sam imala ponude, ali tog trenutka kada sam odslušala te taktove njegove muzike rekla sam: "Jao pa ti si kompozitor, super". I onda smo zaista počeli da se družimo. Inače, bez obzira na moje godine stiže tu svašta i to ide na blok odmah naravno. Naravno, ništa nepristojno jer ipak koliko toliko sam valjda zaslužila poštovanje", ispričala je slavna kreatorka.

"I danas mi se udvaraju, ali ja smatram da je to samo zbog imena jer prosto ne vidim pameti u glavi jednog muškarca da se udvara ženi od 74 godine i to mušakarac od recimo 30-35 godina. Moj i Veljkov susret je potpuno drugačiji bio. Drugačije se cela stvar razvijala, on ima dobar izraz, mi smo kao nokat i meso. Ja mislim da je to jedna karmička ljubav, jedino što možda nije dobro je što se sve karmičke ljubavi ne završavaju srećno, ali ja mislim da će se ova završiti srećno", rekla je Verica u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Emanuel i Brižit Markon - 25 godina

Emanuel i Brižit Markon se vole kao da razlika u godinama ne postoji.
PIERRE VILLARD / Sipa Press / Profimedia 

Francuski predsednik Emanuel Markon svoju suprugu upoznao je kada je imao samo 15 godina, a ona je bila njegova nastavnica. Brižit je za pariski "Match magazine" rekla da mu se obećala još kada je on imao 17 godina. Venčali su se 2007. godina, a Makron je očuh Brižitine već odrasle dece.

Goca Tržan i Radomir Novaković - 14 godina

Pop pevačicu Gocu Tržan često na društvenim mrežama prozivaju zbog toga što ima 14 godina mlađeg supruga Radomira Novakovića. Često se susreče sa komentarima "Mama i sin" i slično, a Goca im odgovara u svom stilu.

"Kad mi neko ispod zajedničke fotke muža i mene napiše: „Mama i sin“ – pa to što si se ti je*avala sa 14, prostakušo glupa i mogla da rodiš sa 15, ja sam tada učila školu, išla na hor i folklor! A mislim se u sebi: Ma, jedi, bre, g*vna",  poručila je Goca jednoj "hejterki" sa društvenih mreža.

Eva Mendes i Rajan Gosling - 7 godina

Eva Mendez i Rajan Gosling su u skladnom braku.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Jedan od parova koji mnogo vode računa o svojoj privatnosti su Eva Mendez i Rajan Gosling. Ne vole da pričaju o svojoj vezi, niti o svom porodičnom životu. Međutim, jedina stvar koja nije tajna jesu njihove godine. Glumica je od svog supruga starija 7 godina. Ni ne primećuje se, zar ne?

Goga Sekulić i Uroš Domanović - 15 godina

Goga Sekulić je priznala da joj prijaju mlađi.
Instagram 

Pevačica Goga Sekulić krajem 2016. godine tajno se udala za 15 godina mlađeg džiu-džicu majstora Uroša Domanovića. Goga je priznala u jednom intervjuu da joj mlađi muškaci više prijaju od starijih.

Anabela i Andrej Atijas - 11 godina

Anabela se drugi put venčala sa 11 godina mlađim Andrejem Atijasom, a potom i razvela. Anabela je isticala da je on zreo muškarac i pravi porodičan čovek koji je prihvatio njene ćerke iz prvog braka. Međutim, iako su se razveli, njih dvoje su ponovo zajedno.

Šakira i Žerar Pike - 10 godina

ŠAkira i Pike nekad.
- / The Photo One / Profimedia 

Ovo će vam možda izgledati neverovatno, ali da, Šakira je od svog nevenčanog supruga starija 10 godina. Španski fudbaler Pike i pevačica upoznali su se još 2010. godine, a u odnosu su dobili dvojicu sinova. Međutim, njihova ljubav je pukla nakon što se saznalo da je fudbaler prevario latino divu sa mladom studentkinjom, a kako je Šakira i otkrila u osvetničkom albumu, da je vara otkrila je zahvaljujući tegli džema. 

Šakira je od Pikea starija 10 godina
Shutterstock 

Naime, nakon jednog od svojih brojnih putovanja zbog poslovnih projekata, Šakira je došla kući i htela da se zasladi džemom. Ona, inače, obožava ovaj voćni namaz, koji Pike nikada ne jede. Međutim, pevačica je otvorila frižider i u njemu videla da je neko jeo njen džem!

Tada joj je bilo jasno da u njihovu kuću dolazi neko drugi. Da ima istine u svemu može se videti i u spotu za "Te Felicito" gde je imala referencu na taj trenutak, kada je vidimo kako otvara frižider i u njemu vidi glavu Ro Alehandra, s kojim je snimila ovu pesmu.

Šakira je zahvaljujući tegli džema otkrila da je Pike vara.
printscreen/youtube 

U jednom intervjuu, novinar je kasnije pitao Šakiru šta je njen lik tražio kada je otvorio frižider, a ona je odgovorila: "Istinu".

Severina i Igor Kojić - 15 godina

Severina dok je bila sa Igorem.
Instagram 

Ljubavna bajka Severine i 15 godina mlađeg Igora Kojića trajala je punih 6 godina. Iako se isprva mislilo da su jedno drugome srodne duše, sve se srušilo kao kula od karata.

Sam početak njihove veze bio je pravi šok za javnost, ali ubrzo su ih mnogi zavoleli jer su od početka izgledali kao da su se suđeni partneri konačno našli, pa tako i ljubav krunisali brakom u novembru 2015. godine.

Prvo venčanje Severine i Igora Kojića bilo je tajno, u septembru 2015. godine u u baljanskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Istri, dok su se drugi put na večnu ljubav zakleli dva meseca kasnije na građanskom venčanju u Beogradu.

Severina na venčanju.
Instagram 

Treći put su, kako bi obnovili zavete, pobegli od znatiželjnih pogleda i to na drugi kontinent, čak u daleku Afriku. Ipak, njihova ljubav ipak se završila razvodom.

Hju Džekmen i Debora Li - 12 godina

Hju Džekmen i Debora Li.
KIPO, GUGR / Backgrid Australia / Profimedia 

Slavni glumački par nedavno je otkrio da se razvodi, a ove vesti šokirale su svet s obzirom da su važili za jedan od najskladnijih parova. Džekmen je oduvek isticao koliko je opčinjen Deborom, i stoički je bio uz nju kada su je mnogi vređali zbog izgleda i nazivali svakakvim imenima. Par je ostao u dobrim odnosima i nakon razvoda, a u braku su usvojili dvoje dece.

Jelena Karleuša i Duško Tošić - 7 godina

Jelena Karleuša je starija od Duška.
pritnscreen/instagram 

Pevačica je od svog supruga, fudbalera Duška Tošića starija 7 godina. Kada im se dogodila ljubav, pevačica je priznala da ju je njen dragi bio slagao za godine, izjajvivši da je stariji. Ona se zaljubila u njega, te joj godine nisu bile bitne i odmah ga je zamislila kao oca njene dece.

pritnscreen/instagram Pogledajte kako su izgledali Jelena Karleuša i Duško Tošić u vreme najveće ljubavi.

Dženifer Lopez i Kasper Smart - 18 godina

Džej Lo sa Kasperom Smartom.
Shutterstock 

Dženifer Lopez i Kasper Smart pojavljivali su se svuda zajedno, nakon što se pevačica razvela od svog muža, pevača Marka Entonija. Da li je razlika od 18 godina uticala da raskinu posle 5 godina, ne znamo.

Hajdi Klum i Tom Kaulic - 16 godina

Hajdi uživa u braku sa Tomom.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Hajdi Klum je definitivno dokaz da u izreci "treća sreća" ima istine. Lepa manekenka godinama uživa u braku sa gitaristom Tokio hotela, a sudeći po objavama, ne skidaju osmeh sa lica i dokazuju da im je ljubav jaka kao prvog dana, te da im razlika u godinama nimalo ne smeta.

Prijanka Čopra i Nik Džonas - 10 godina

PRijanka Čopra uživa kraj Nika Džonasa.
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Par koji je od samog početka nailazio na komentare da izgledaju kao "majka i sin", iznova i iznova dokazuje da ne mare za kritike i da im je jedino bitna ljubav koju osećaju jedno prema drugom. Oni su dobili i ćerkicu koja je došla kao kruna njihove ljubavi, a kada je reč o njihovom odnosu, Prijanka se često šali da mora da mu objašnjava fraze iz pop kulture devedesetih koje on ništa ne kapira.

Bonus video:

Ona ima 22, on 57 - ovo je njihova ljubavna priča TikTok/agegap50

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!