Vest da se Hju Džekmen i Debora Li Furnes razvode nakon gotovo 3 decenije iznenadila je svet. Par koji je do skoro važio za jedan od najskladnijih nažalost poslednji put je zajedno viđen u javnosti pre samo par meseci, na Vimbldonu, a čak i tada su izgledali kao da su ludi od ljubavi. No, jasno je da slika i te kako može nekad i da prevari. 

Prema informacijama iz izvora, par je raskinuo odavno, a Hju Džekman redovno komunicira sa Deb i često se viđaju, zadržavajući prijateljski odnos. "Nakon 27 godina braka i dvoje dece, uvek će ostati bliski prijatelji. Ne možete odjednom prekinuti svaku komunikaciju", otkrio je izvor.

Hju Džekmen i Debora su se razveli.
Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia 

Džekmen je u međuvremenu i viđen u javnosti, ali nije bio preterano raspoložen, a Debora kao da je u zemlju propala. Žena koju su često pojedini fanovi pogrdno zvali "najružnija srećnica" tokom čitave veze, a potom i braka sa glumcem bila je na meti kritika zbog izgleda.

DEbora je bila na meti kritika zbog izgleda.
KIPO, GUGR / Backgrid Australia / Profimedia 

Smatrali su da nije dovoljno lepa da bude žena "najboljeg frajera Holivuda", a uvrede su se pojačale kada se saznalo da ne može da ima dece. Ipak, par se nije obazirao na negativne kritike, te su uživali u svojoj ljubavi dok je trajala. Jasno je da nijednoj strani nije lako, a da ni kod Debore ne cvetaju ruže saznalo se slučajno. 

Debora Li sa usvojenim detetom.
Carlos Costas / Pacific coast news / Profimedia 

Ona je dobila neočkivan telefonski poziv od strane poznatog radijskog dvojca Kajla Sandilendsa i Džekija O' Hendersona. "Greškom smo te pozvali, ovo je presmešno", rekli su joj. Možda se stvarno radili o slučajnom pozivu, ali imajući u vidu to da je bivši par u svetskoj žiži i da se oglašavanje producentkinje željno iščekivalo, sve podseća i na "isplanirani prepad" kako bi se dobila reakcija.

DeboraLi sa Džekmenom.
Instagram 

"Nismo zapravo hteli da te zovemo, ali sada kada si tu, nećemo o tome. Volimo te, nadamo se da si dobro", poručili su, a onda je Kajl dodao: "Samo osećam da je prerano. Ne želim da se petljam u to, ali mi te volimo, a ti nas pozovi kada budeš želela da razgovaraš".

Na sve to Debora je odogovrila "Hvala vam ljudi, stvarno to cenim, baš ste slatki", čime je potvrdila zašto važi za jednu od najskromnijih i najpristupačnijih zvezdi, a mnogi su kasnije komentarisali da se u njenom glasu ipak osetila seta - što je ujedno i potvrda da ma koliko da se rastala sa Džekmenom i ostala u prijateljskim odnosima, ne postoji razvod koji je lak, a kako je par izgledao u vreme najveće ljubavi, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksa:

Instagram Hju Džekmen sa uskoro bivšom suprugom

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd espreso tiktok

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!