Vest da se nakon gotovo tri decenije ljubavi razvode Hju Džekmen i Debora Li Furnes ostavila je ne samo Holivud, već i čitav svet u potpunoj neverici. Ako se uzme u obzir da je par do pre samo mesec dana redovno viđan u javnosti, te da su izgledali srećnije nego ikad, a da je njihov odnos bio inspiracija mnogima, jasno je zašto su vesti o razvodu toliko odjeknule.

Hju Džekmen rastaje se od supruge.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naravno, kako to obično biva, javile su se razne spekulacije šta se zapravo dogodilo. Strani mediji pisali su sve i svašta, a čini se da je "pod točkovima" ponovo našla Debora, kao što je bio slučaj i tokom njihovog braka.

Mnogi smatraju da Džekmen može bolje od Debore.
KIPO, GUGR / Backgrid Australia / Profimedia 

Nije tajna da su mnogi smatrali da Hju "može bolje", jer "Debora nije dovoljno lepa da bi bila žena najpoželjnijem glumcu". Često se moglo pročitati da ne znaju šta vidi u 13 godina starijoj "ružnoj srećnici", ali čuveni "Vulverin" nikada nije dozvolio da to poremeti njihov odnos. 

Čak i kada se saznalo da Debora ne može da ima decu, ostao je uz nju, a kasnije su i usvojili dvoje, a svoju ljubav čuvali su kao najveće blago. Zato je jasno zašto se ljudi interesuju da saznaju šta je krenulo po zlu. 

Hju Džekmen i Debora stavili su tačku na odnos nakon gotovo 3 decenije braka.
Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia 

Jedan od vodećih insajdera australijskog šoubiznisa osudio je "glupe" glasine o raskidu Hjua Džekmana sa suprugom. Reporter Peter Ford odbacio je divlje teorije koje kruže o razlazu para i podelio svoje mišljenje o jednom od tužnih razloga zašto su se razišli.

"Dvadeset sedam godina braka u šoubiznis braku je dugo, to je 186 godina u smislu stvarnih ljudi", rekao je on, piše Daily Mail.

"Nije najneobičniji scenario za parove u pedesetim i šezdesetim godinama da, kada deca odu od kuće, shvate da lepak koji ih je držao zajedno više ne postoji, te da nastave dalje odvojenim putevima". Dodao je: "Neke stvari koje sam pročitao tokom vikenda su previše glupe. Stalno čitam komentare da su "pukotine počinjale da se vide" na probama za "The Music Man", ali ona nikada nije bila tamo. Zašto bi i bila? Nije deo toga".

Debora Li je okrivljena za kraj braka.
Carlos Costas / Pacific coast news / Profimedia 

Ford je osudio "i*iote" u medijima zbog širenja glasina o A-listerima, pre nego što je podelio neke jedinstvene uvide u Džekmanov način razmišljanja.

Veteran reporter je tvrdio da je trenirao u istoj teretani kao i Džekmen pre mnogo godina, i rekao je da je često viđao zvezdu Vulverina u melburnskom teozofskom društvu.

Hju Džekmen vodi aktivni život.
Instagram/thehughjackman 

"Tamo je uvek držao kurseve o budizmu i spiritualizmu i meditaciji, tako da je uvek bio u potrazi za nečim višim", rekao je Ford, a da u njegovim rečima ima istine svedoči i zajednička objava glumca i njegove, uskoro bivše supruge. 

"Bili smo blagoslovljeni što smo zajedno proveli skoro tri decenije kao muž i žena u divnom braku punom ljubavi. Naše putovanje se sada menja i odlučili smo da se razdvojimo kako bismo nastavili naš lični rast", rekao je par u zajedničkoj izjavi.

Da li je zaista odvojeni spiritualni rast razlog što su se razdvojili ili je zaista odlazak dece od kuće postao spoznaja da više nisu isti ljudi, ne znamo, te ostaje da vidimo da li će u nekom trenutku glumac ili njegova supruga reći bilo šta konkretnije o njihovom krahu braka.

Bonus video:

Hju Džekmen Instagarm/thehughjackman

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!