Pre nekoliko dana Holivud je ostao u potpunom šoku nakon što se saznalo da se razvodi jedan od najskladnijih glumačkih parova - Hju Džekmen i Debora Li Furnes. Oni su godinama bili na udaru negativnih komentara zbog razlike od 13 godina, a da ne govorimo da su mnogi smatrali da Džekmen "može bolje", te su čak njegovu suprugu zvali i "najružnijom srećnicom". Zli komentari bili su pojačani kada se saznalo da Debora ne može da ima decu, te su ona i Džekmen kasnije usvojili dvoje. 

Hju Džekmen i Debora nedavno su objavili da se razvode.
Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia 

Par se nije obazirao na kritike i komentare koje ne zaslužuje nijedno ljudsko biće na planeti, a da je njihova ljubav jaka kao prvog dana činilo se i u junu, kada su poslednji put viđeni zajedno u javnosti, na Vimbldonu, tačnije Novakovom meču kada je Debora ćaskala sa Jelenom Đoković. Ništa nije moglo naslutiti da par ima probleme, a nepuna dva meseca kasnije, Džekmen je otkrio da se razvode.

Debora i Hju bili su na meču Novaka Đokovića i družili se s Jelenom.
Adam Davy / PA Images / Profimedia 

"Bili smo blagoslovljeni što smo zajedno proveli skoro tri decenije kao muž i žena u divnom braku punom ljubavi. Naše putovanje se sada menja i odlučili smo da se razdvojimo kako bismo nastavili naš lični rast", rekao je par u zajedničkoj izjavi.

Debora je malo pre zvanične objave uslikana bez burme, ali nikome to nije bilo ni najmanje čudno. Sada je prvi put uslikan i Hju Džekmen nakon vesti da se razvodi, a njegov izraz lica dovoljno je govorio sam za sebe. 

Njemu je društvo pravio Rajan Rejnolds, dugogodišnji prijatelj i saradnik, a glumac se čak u jednom trenutku i nasmejao, doduše, kiselo. Holivudska zvezda umela je ranije da paparace srdačno pozdravi. Bili su to momenti dok je Džekmen šetao sa suprugom. Sada toga nije bilo.

Glumac nije imao burmu i izgledao je potišteno i tmurno što nije iznenađujuće, a mnogi se i dalje nadaju da će glumački par ipak uspeti da izgladi nesuglasice i nastave gde su stali, a da li će do toga doći, ostaje da vidimo. 

Do tada, pogledajte još fotografije Hjua i Debore iz vremena kada su bili najsrećniji na svetu.

Instagram Hju Džekmen sa uskoro bivšom suprugom

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd espreso tiktok

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!