Hju Džekmen konačno može da odahne. Nakon straha da mu se kancer kože vratio, glumac je dobio dobre vesti, a to je proslavio upravo sa suprugom na njima svojstven način - šetnjom, pa kupanjem, iako tempratura nije bila na njihovoj strani.

Ipak, to ih nije poremetilo u nameri da se zabave i opuste. Hju nije propustio ni da fotografiše svoju suprugu Deboru u koju je zaljubljen kao prvog dana, a par se sve vreme smeškao i smejao, dok su se borili sa talasima. 

Hju Džekmen uživao je sa ženom na plaži.
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, upravo mu je Debora bila najveća podrška tokom svih iskušenja u životu, a pogotovo kada se suočavao sa rakom kože 2013. godine. Zajedno su sve prebrodili, ali čak ni tada javnost nije bila uverena u njihovu ljubav

Iako je internet podeljen, te ih jedna grupa ljudi apsolutno obožava, dugo su bili glasniji oni kojima je smetalo najpre to što je Debora starija od glumca, a potom i jer nije "dovoljno lepa" da mu bude supruga. Oni su smatrali da uz slavnog Vulverina treba da ide neka od tipičnih holivudskih lepotica. 

Hju Džekmen i dalje je zaljubljen u Deboru kao prvog dana.
Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia 

No, Hju nije delio to mišljenje. U Deboru se zaljubio dok su radili zajedno i bio je uporan da je osvoji. Gotovo svi prognozirali brz kraj kada su objavili da su u vezi, međutim, oni su ih demabntovali svojom ljubavlju. Sledeći udarac bio je kada se saznalo da Debora ne može da ima decu, a umesto saosećaja i ljudskosti, mnogi su je kleli i govorili da je "em ružna, em stara, em je ukrala najboljeg frajera, ali je sad vreme da ga pusti i nađe mlađu koja će mu roditi dete".

Hju Džekmen nije se obazirao na ružne stvari koje su mu pisali zbog Deb.
Instagram 

Samo Debora zna kako se osećala kada je čitala ovakve odvratne komentare, ali Džekmen je nikada nije napustio. Naprotiv. I dan-danas ističe da je ona najlepša žena u njegovom životu, te da je zahvalan što je uz njega, a mnogi ne znaju kako je zapravo krenula njihova ljubavna bajka.

Naime, Debora je nedavno u podkastu ''Not an Overnight Success'' Gusa Vorlanda otkrila da je živela u Holivudu kad joj je vidovnjakinja rekla da bi se trebalo da se vrati u Australiju. Slavna glumica se potom vratila u svoju domovinu, a onda uz Hjua dobila ulogu u TV mini seriji ''Correlli''.

''Puno sam putovala između Australije i Holivuda. Bilo mi je dosta Holivuda i onda sam srela vidovnjakinju koja mi je rekla: ''Moraš se vratiti u Australiju"", rekla je Debora.

''I tako, vratila sam se i bukvalno se obistinilo sve što je vidovnjakinja rekla. Dobila sam ulogu u seriju ''Corelli'' i Hju je bio moj kolega.''

Otkrila je da se među njima odmah javila hemija. "Nisam ga poznavala, ali imali smo neverovatnu povezanost... A ostalo je sve istorija''. Podsetimo, serija "Correlli" koja je snimana 1995. godine, bila je glumcu prvo veliko ostvarenje.

"Moj prvi posao nakon što sam završio školu glume — to je bio masivan proboj za mene. Bio sam zaista uplašen", rekao je Džekman svojevremeno.

"Deb je bila velika zvezda. Mene su pokupili, a Deb je sedela na prednjem sedištu auta. Nikada neću zaboraviti. Skinula je pojas i okrenula se, ispružila ruku i skinula naočare za sunce i rekla: "Zdravo, ja sam Debora-Li Furns, drago mi je".

"Sećam se da sam pomislio - sviđa mi se ova devojka", ispričao je glumac. Džekmen je ispričao i da su svi na setu bili zabljubljeni u Deb, ali je on bio jedini srećnik koji je uspeo da je izvede na dejt.

"Znao sam veoma rano, mnogo pre nego što je Deb znala da je ona žena mog života", započeo je glumac. "Čak i kada je pokušala da raskine sa mnom. Srećom, uspeo sam da je odgovorim od toga. Ja sam veoma neodlučna osoba, ali za to sam bio siguran. Deb to zna. Na prste jedne ruke mogu da nabrojim koliko puta sam bio siguran za nešto, a to je bilo jedna od tih situacija", pojasnio je Hju.

Fernesova je kasnije izjavila da u to vreme jednostavno nije želela da se druži ni sa kim - posebno sa glumcem. Njen jedini plan je bio da se stacionira u Australiji, i donela je odluku da ne želi da se zabavlja ni sa kim ko je mlađi od 30 godina. Međutim, ipak je pala na Hjuov šarm.

"On je bukvalno odrasla osoba u vezi. Ja sam ta koja je kao dete", ispričala je Debora. Inače, glumac je najpre pokušao da potisne osećanja, te je izbegavao i da priča sa Deborom, ali to nije bilo moguće.

hju džekmen nikad nije želeo da odustane od debore
Instagram 

"Deb i ja smo već bili najbolji prijatelji, ali pre nego što sam se osvestio shvatio sam da sam zaljubljen u nju. To je ono što ne bi trebalo da vam se desi. Baš je sramotno i neprofesionalno", pojasnio je Džekmen i dodao da mu je onda pala na pamet ideja da organizuje večeru za sve.

"Pozvao sam 20 ljudi", priseća se glumac. "Prišla je i rekao sam: 'Deb, pomozi mi sa desertom.' Moj tata je bio odličan kuvar i naučio me je kako da pravim palačinke. Dobar je trenutak za pravljenje palačinki."

Fernesova ga je onda prva pitala šta se dešava sa njim, zašto nije razgovarao sa njom nedelju dana.

"Rekao sam, 'Zaljubio sam se u tebe. Preboleću to, izvini'", podelio je Džekman. "Ona kaže, 'Oh? Ali i ja sam se zaljubila u tebe.' Nikada u milion godina nisam pomislio bi mi uzvratila na osećanja", podelio je Džekmen priču. Njihova romansa postala je najgore čuvana tajna na snimanju i 11 meseci kasnije venčali su se 11. aprila 1996.

Fernsova je imala 40 godina kada su rekli subodnosno "da", i odmah su počeli da rade na deci, međutim, usledile su godine i godine frustracije jer decu koju je toliko želeo nisu mogli da dobiju.

Nakon nebrojenih pokušaja i pobačaja, koji su najgore pali Debori, odustali su i od veštačke oplodnje i odlučili da usvoje decu. Sina Oskara usvojili su 2000, a ćerku Avu 2005. godine.

Par će uskoro proslaviti i 27. godišnjicu braka, a čini se da su njihove emocije samo jače kako vreme odmiče.

Bonus video:

Hju Džekmen Instagarm/thehughjackman

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!