Ljubavna bajka Severine i 15 godina mlađeg Igora Kojića trajala je punih 6 godina. Iako se isprva mislilo da su jedno drugome srodne duše, sve se srušilo kao kula od karata. 

Još pre nego što su zvanično objavili da se razvode, Igor je izbrisao sve objave sa bivšom dragom sa Instagrama, a činilo se da je to uradila i Severina, no, jedna fotografija ipak je "preživela". 

Severina je sačuvala samo jednu fotografiju sa Igorem.
Instagram 

Naime, zanimljivo je da se na Instagramu pevačice nalazi samo jedna zajednička slika i to sa venčanja sa Igorem. Njih dvoje su pod vodom, a maestralna umetnička fotografija i dan-danas je jedna od najupečatljivijih. Navodno je nastala u Balama u Istri gde su se tajno venčali, ali zanimljivo je da danas umesto: "Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grehota… 22.11." kako je isprva pisalo (njeni stihovi pesme "Mili moj"), danas stoji: "Velika greška" ("Big mistake", orig.).

Na Fejsbuku je drugačija situacija i i dalje stoji prvobitni opis...

Jasno je dakle šta pevačica misli o celokupnom braku sa Igorem, no, kako je sve počelo?

Kako su se upoznali Seve i Igor?

Sam početak njihove veze bio je pravi šok za javnost, ali ubrzo su ih mnogi zavoleli jer su od početka izgledali kao da su se suđeni partneri konačno našli, pa tako i ljubav krunisali brakom u novembru 2015. godine.

Igor Kojić i Severina upoznali su se na njenom koncertu.
Instagram 

No, kako je sve počelo? Početak njihove ljubavi otkrio je pre nekoliko godina Severinin dobar prijatelj i estradni menadžer Edvin Softić koji ih je i spojio.

"Igor je bio moj prijatelj, a sa Severinom sam odavno porodica. Drago mi je zbog toga što se njihova veza završila brakom", izjavio je on za hrvatske medije pre nekoliko godina.

Navodno je slavni menadžer Softić odveo Igora na Severinin koncert u Sava centru, a zatim ga u bekstejdžu upoznao sa svojom prijateljicom, a ostalo je istorija.

Igor Kojić i Severina su se ludo zavoleli.
Instagram 

Bajkovita svadba

Svadba, koja je trajala i duže od obećanih 720 minuta, kako je naglašeno na pozivnicama, podsećala je na najbolje holivudske romantične komedija, pa bi naslov ovog njihovog filma zaista mogao da glasi: Moje srpko venčanje.

Severina na venčanju.
Instagram 

A kako početi srpsko venčanje nego sa trubačima, u prepodnevnim časovima u nedelju 22. novembra, zvuci limenog instrumenta začuli su se ispred kuće porodice Kojić u beogradskom naselju Bežanijska kosa.

Zanimljivo je i da su se Severina i Igor na lokaciju za venčanje uputili u beloj Zastavi 101, popularnom kecu, koji je bilo specijalno dekorisan za ovu priliku.

Zvanice su prvo uživale na koktelu u hotelu Crowne Plaza, a potom su crvenim tepihom pristizali u kompleks koji je do poslednjeg detalja bio u znaku Severininog i Igorovog venčanja.

Prvo venčanje Severine i Igora Kojića bilo je tajno, u septembru 2015. godine u u baljanskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Istri, dok su se drugi put na večnu ljubav zakleli dva meseca kasnije na građanskom venčanju u Beogradu.

Treći put su, kako bi obnovili zavete, pobegli od znatiželjnih pogleda i to na drugi kontinent, čak u daleku Afriku.

Severina na venčanju u Africi.
Instagram 

Raspoloženi, nasmejani, srećni i u dres kodu karakterističnom za tropske krajeve, supružnici su odlučili da organizuju treće po redu venčanje i to ni manje ni više nego po afričkim običajima.

Razvod i iznošenje prljavog veša

Kako su pisali mediji, najveći problem para bio je novac, odnosno Igorevo nekontrolisano trošenje. Navodno je pevačica Igoru dala karticu s limitom od oko 13.000 evra, odnosno 1.500.000 dinara, što je Kojić navodno potrošio.

Igor Kojić je navodno trošio Severinin novac.
Instagram 

Problemi su eskalirali tokom karantina kada se Severina sve više sukobljavala sa porodicom supruga, a navodno je čak i nasrnula na slavnog pevača, Igorevog oca. Severina je tada demantovala da postoje bilo kakvi problemi između nje i i Igora, da bi se kasnije ipak razveli. 

Ipak, nakon razvoda je o svom bivšem govorila u superlativu:

"Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti", poručila je Severina za jutarnji.hr.

Bonus video:

severina Youtube/severina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!