Poslednjih dana, slavni fudbaler Lionel Mesi našao se u "nebranom grožđu" kada su društvene mreže preplavili snimci na kojima se činilo da flertuje sa argentinskom novinarkom Sofijom Martinez.

Mesi je pratio pogledom lepoticu, i bilo je jasno da vodi računa gde je i šta radi, što nije promaklo ni Sofiji koja se zagonetno okrenula. Ovo nije prvi put da se pisalo o njihovom odnosu, a mesto poslednjeg dešavanja bila je dodela Zlatne lopte, održana nedavno u Parizu.

Lionel Mesi na dodeli nagrada sa suprugom.
Glenn Gervot / Xinhua News / Profimedia 

Sporni pogledi mesecima su punili naslovnice tabloida, a nije pomoglo ni to što je poznata Argentinka jedna od retkih koja je intervjuisala fudbalera

Pogledajte sporni snimak:

Inače, Sofija Martinez intervjuisala je tog dana i Emilija Martineza, Hulijana Alvareza i Lotara Martineza, ali je njen razgovr sa Mesijem najviše odjeknuo zbog "hemije" koja je, kako se komentariše na Tiktoku, vladala među njima.

Zanimljivo je da se na tom događaju gde je Mesiju uručena Zlatna lopta, osmi put u karijeri, našla i njegova supruga Antonela Rokuco kao i njihovi sinovi. Sofija Martinez je o ceremoniji pisala i na Instagramu ističući da je ovogodišnja dodela bila najviše u znaku argentinskog fudbala.

"Svi muškarci su isti" (malo predrasuda), "Antonela će doživeti isto što i Šakira", "Rugala se Šakiri, a sad dobila isto", "Neee i Mesi", "Svi muškarci su isti"... delić je komentara onih koji su ubeđeni da između fudbalera i novinarke ima nečeg višeg kao i da će se ponoviti priča Šakira - Pike koji su se razišli zbog njegovg neverstva. Video ne prestaje da se šeruje na Tiktoku.

Antonela nije više u dobrim odnosima sa Šakirom.
Instagram 

Inače, Antonela i Šakira navodno nisu u dobrim odnosima jer se pevačica loše ponašala na jednoj zabavi i glumila "zvezdu", zbog čega je reagovala i Mesijeva supruga, a nakon incidenta, često joj je, sa drugim ženama fudbalera davala nimalo prijatne nadimke.

"Ti njihovi pogledi"

Sofija Martinez intervjuisala je Mesija i pred finale Svetskog prvenstva prošle godine u Argentini. "Dirnuo si svakog Argentinca, to zaista mislim", rekla mu je, piše sportsmanor.com.

Sofija je taj intervju uradila za BBC Sport, nakon toga je poručila da je to bio najčarobniji momenat za nju, ali i veoma emotivan trenutak jer prati Lionela Mesija od malih nogu.

Pohvalila je Messija rekavši "obraćao je pažnju na mene", obećala mu je da će ga istetovirati ako Argentina pobeedi u finalu, što je tim ove zemlje i uradio. Rekla mu je i da on definitivno zaslužuje pobedu na Svetskom prvenstvu, a sve i da ne bude tako, jasno je da je on već uradio mnogo za svoju zemlju. Fudbaler je tokom intervjua skoro zaplakao.

I nakon tog intervjua se komentarisalo da su se "gledali" na "čudan" način.

Antonela ljubomorna na Sofiju

U julu ove godine pisalo se da je Antonela Rokuco ljubomorna na zbližavanje njenog supruga i Sofije Martinez. Novinarka je to negirala: "Ne znam odakle to dolazi. Stvari su skroz drugačije, jednom sam razgovarala sa Antonelom i jako joj se divim zbog toga kako se nosi s ludilom koje je oko nje, zbog porodicu koju imaju, a koju ja volim, i zaista treba naglasiti kako se bori sa svime na odmeren način", piše sportskeeda.com

I o Mesiju je tada pričala: "To je san, spektakularno je biti blizu takve osobe, on je legenda".

Možda će vas zanimati da pročitate i kako je počela ljubavna priča Mesija i lepe Antonele.

Bonus video:

ANA RAJKOVIĆ O SLICI O KOJOJ BRUJI CELA EVROPA: Evo kako je nastala fotografija malog Relje i Mesija Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!