Brak Antonele Rokuco i Lionela Mesija važio je za jedan od najstabilnijih, a fudbaler je bio jedan od retkih za kojeg se nikada nisu vezivale nikakve afere ili priče o prevari. Čak su mnogi i poručivali muškarcima da se ugledaju na Mesija i to kako tretira svoju suprugu, jer bi mogli mnogo toga da nauče od njega.

Međutim, kada su se Mesi i Antonela sinoć pojavili na dodeli FIFA nagrada u Parizu, mnogima nije promaklo da neke stvari nisu bile kako treba. Prelepa Antonela oduzimala je dah u uskoj crnoj haljini, a look je upotpunila interesantnom tašnom u obliku ruže koja se savršeno slagala sa bojom njenog karmina. Međutim, iako je izgledala poput boginje, pred kamerama jedva da se nasmejala par puta, i kad je to i uradila, delovalo je usiljeno.

Antonela Rokuco i Mesi pojavili suse na dodeli FIFA nagrada.
Glenn Gervot / Xinhua News / Profimedia 

Svima je bilo jasno da nešto nije u redu, ali je svejedno podržala svog supruga koji je proglašen za najboljeg fudbalera sveta u izboru Svetske fudbalske federacije.

Međutim, da stvari nisu najbolje u njihovom braku dalo se primetiti i pre samo nekoliko dana kada je Antonela proslavljala svoj 35. rođendan. Mesijeva supruga organizovala je raskošnu zabavu na kojoj su se našli prijatelji i rodbina, međutim, mnogima nije promaklo da fudbaler nije prisustvovao. 

Antonela je blistala u jednostavnoj kombinaciji, a proslava se održala na imanju u Francuskoj. Strani su se mediji odmah raspisali o tome kako je moguće da Mesi svojoj supruzi nije došao na rođendansku zabavu niti joj je na društvenim mrežama čestitao?

Neki su pretpostavili da je zauzet zbog profesionalnih obaveza, ali nikome i dalje nije jasno kako je moguće da Antoneli barem na društvenim mrežama nije uputio javnu čestitku. Prošle joj je godine posvetio dirljiv Instagram post. Može li biti da su se u braku ovog inače skladnog para pojavili problemi?

Podsetimo, Antonela i Mesi upoznali su se još kao deca, kada je su imali pet, šest godina, a već sa devet joj je rekao da je zaljubljen u nju. Nažalost, sa 13 godina Mesi je napustio zemlju i njegov i njen život otišli su u drugim pravcima. 

Lionel je izgradio neverovatnu fudbalsku karijeru, a Antonela se posvetila obrazovanju. Upisala je stomatologiju i ušla u vezu sa drugim muškarcem, međutim, onda ju je sa Mesijem spojila tragedija. Njen najbolji prijatelj je poginuo 2005. godine, zbog čega je pala u tešku depresiju, a upravo se zbog toga Mesi vratio u Argentinu kako bi joj se našao u bitnim trenucima. 

Antonela i Mesi se znaju od ranog detinjstva.
printscreen/instagram 

U međuvremenu je ostavila dečka, i dala šansu Mesiju, a ostalo je istorija. Zanimljivo je i da se pisalo da, iako je u početku Mesijeva majka volela Antonelu, stvari su se vremenom promenile. 

Zapravo, čini se da je sve bilo u redu dok Selija nije shvatila da će Mesi zaista oženiti Antonelu. Svoje negodovanje pokazala je i na dan venčanja kada se pojavila u beloj haljini koja je nalik venčanici, što je Antonelu rastužilo.

Takođe, nekoliko sati pre venčanja, Mesijeva tetka je potvrdila glasine o tuči u porodici fudbalera. Tokom direktnog prenosa na TV kanalu Argentina America, pozvana je i pitana za njenog nećaka. Sa gorčinom je otkrila da nije pozvana na venčanje.

Navodno, nije pozvana jer je Antonela to zabranila, a kasnije su se pojavile priče o tome kako Antonela i Mesijeva strana porodice uopšte ne razgovaraju, iako se znaju od detinjstva, pa su za venčanje morali potpuno da razdvoje goste po stolovima i spratovima hotela - da bi se izbegli dalji sukobi.

Osim toga, poznato je i da je 2010. godine Selija prokomentarisala Antonelu rečima "ko je ona uopšte?", čime je stavila do znanja da baš i ne ceni izabranicu svog sina, te se šuška da nije isključeno da je i ona odigrala bitnu ulogu u problemima u braku para.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!