Da je Lionel Mesi veran svojoj ženi imali smo prilike da vidimo i na snimcima na kojima pozira sa nepoznatom devojkom. Upravo na tom snimku manekenka prirodno stoji i menja poze, dok fudbaler čvrsto drži ruke uz telo i ne pomera se, zbog čega su se mnogi šalili da izgleda kao "kip". I dok mnogi misle da je "ubo" premiju kada je upoznao svoju suprugu Antonelu, jer prema snimku sa svadbe vidno ne zna da se ljubi, Mesi ne krije koliko je zapravo posvećen svojoj ženi.

Ovih dana društvenim mrežama kruži fotografija sa finala Mundijala, na kojoj Mesi, u jeku euforije zbog pobede, ipak fotografiše svoju suprugu nakon meča.

Antonela je želela da ovaj legendaran trenutak ovekoveči, pa je pozirala na različite načine sa peharom, dok je čuveni napadač strpljivo fotkao i trudio se da uhvati što lepši kadar.

Lionel Mesi sliku ženu sa peharom.
Adam Davy / PA Images / Profimedia 

Nije prošlo mnogo do trenutka kada su mrežama počeli da kruže smešni opisi ove fotografije. Dok su jedni podržavali fudbalera i divili se njegovoj posvećenosti, drugi su ga zadirkivali da je "papuča".

"Ovu fotografiju ću pokazati mužu sledeći put kad mi kaže da ne može da me slika", "I nakon 120+ minuta trčanja njemu nije teško da fotografiše svoju ženu. Ovo je pravi muškarac", "Neko će reći da je najveća papuča na svetu, ali meni je ovo preslatko", "Želim ovakvu ljubav kakvu oni imaju", samo su neki od komentara.

Podsetimo, oni se znaju još od ranog detinjstva, a sa 12 mu je pisala da će je oženiti. Odrastali su u teškom siromaštvu, dopisivali se pismima, a onda je došlo do prekretnice i Lionel je otišao u svet. Fudbal ga je 2000. odveo u Barselonu, a Antonela je ostala da grca u siromaštvu.

A ključni trenutak u ljubavnoj vezi Mesija i Antonele dogodio se u maju 2005. godine, kada je ona prošla kroz težak period, jer je njen najbolji prijatelj umro nakon što ga je pregazio momak koji je vozio pijan.

Ona je tada pala u depresiju, prestala je da ide u školu, a to je nateralo Mesija da dođe u Argentinu, samo da bi je pronašao i bio uz nju.

Upravo taj trenutak postao je kamen temeljac njihove veze, a tri godine kasnije, Antonela se sa njim preselila u Španiju. Venčali su se 2017. godine, a danas su ponosni roditelji trojice sinova: Tijaga, Matea i Ćira kojeg je Antonela donela na svet u martu 2018.

Lionel Mesi sa ženom.
FRANCK FIFE / AFP / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!