Mesi je definitivno jedan od najboljih fudbalera sveta kojem se dive i stari i mladi. Sa druge strane, mnogi mu aplaudiraju i zbog vernosti supruzi koju poznaje od njene 8. godine, a koju voli gotovo celog života. Uostalom, setimo se samo skandala sa Pikeom i jednom od njegovih navodnih ljubavnica - Suzi Kortez, koja je priznala da je želela da smuva Mesija ali da ju je on odbio na prvu

Vatrena navijačica Barselone je nakon svega istakla da je Lionel veliki džentlmen, kao i da je Pike ludeo od ljubomore što je želela drugog fudbalera. 

lionel mesi je veran ženi.
pritnscreen/instagram 

Međutim, poslednjih dana, ponajviše zbog Svetskog prvenstva u Kataru, na mrežama su se pojavili stari snimci brojnih fudbalera, a u javnost su ponovo isplivali i neki zaboravljeni skandali. Na listi onih čiji su "blamovi" ponovo postali glavna tema priča, našao se i Mesi i to zbog poljupca sa suprugom, a mnogi nisu mogli da se ne zapitaju - šta on to zapravo radi?!

Naime, snimak sa njegovog venčanja je postao viralan zbog njegovog čudnog poljupca. Mnogi su se slatko ismejali na ono što su videli i komentarisali da je ovo mnogo više od pukog ljubljenja. 

lionel mesi navodno ne zna da se ljubi
FRANCK FIFE / AFP / Profimedia 

Bilo kako bilo, čini se da i to što je navodno loš sa poljupcima ne smeta njegovoj dugogodišnjoj partnerki - lepoj Antoneli Rokuco

Podsetimo, oni se znaju još od ranog detinjstva, a sa 12 mu je pisala da će je oženiti. Odrastali su u teškom siromaštvu, dopisivali se pismima, a onda je došlo do prekretnice i Lionel je otišao u svet. Fudbal ga je 2000. odveo u Barselonu, a Antonela je ostala da grca u siromaštvu.

Antonela i Mesi su zajedno od ranog detinjstva.
printscreen/instagram 

A ključni trenutak u ljubavnoj vezi Mesija i Antonele dogodio se u maju 2005. godine, kada je ona prošla kroz težak period, jer je njen najbolji prijatelj umro nakon što ga je pregazio momak koji je vozio pijan.

Ona je tada pala u depresiju, prestala je da ide u školu, a to je nateralo Mesija da dođe u Argentinu, samo da bi je pronašao i bio uz nju.

Upravo taj trenutak postao je kamen temeljac njihove veze, a tri godine kasnije, Antonela se sa njim preselila u Šaniju. Venčali su se 2017. godine, a danas su ponosni roditelji trojice sinova: Tijaga, Matea i Ćira kojeg je Antonela donela na svet u martu 2018.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!