Svet ne prestaje da bruji o fantastičnoj pobedi Argentine na Svetkom prvenstvu u Kataru. Glavna zvezda bio je, očekivano, Lionel Mesi koji ne samo da je dao prvi gol u 64. minutu već je kasnije asistirao rezervnom igraču Enco Fernandezu u 87. minutu i time zadali protivniku još jedan bolan udarac odlučujućim pogotkom. Inače, zanimljivo je i da se Mesi upravo izjednačio sa čuvenim Maradonom s obzirom da mu je ovo bio 21. meč na svetskim prvenstvima i ne samo to - on je takođe dao i osmi mundijalski gol koliko je upravo postigao i El Pibe.

I dok je ceo svet slavio pobedu Argentinaca, Mesiju je, bez sumnje, najdraža bila podrška jedne žene sa tribina koja mu je najveći oslonac godinama i kojoj je veran od najranijeg detinjstva.

lionela mesija bodrila je žena sa tribina.
JUAN MABROMATA / AFP / Profimedia 

Lepa Antonela je razlog što je slavni fudbaler ostao prizeman i "normalan" uprkos slavi i bogatstvu, i zbog koje vodi miran i povučen život. 

Njegova ljubav sa Antonelom nalik je bajci, a upoznali su se još u ranom detinjstvu, ne sanjajući da će jednog dana voditi život iz snova. Njih dvoje upoznali su se zahvljajujući njenom bratu, a i sam Mesi je priznao da se s njim družio samo da bi što više viđao lepu Antonelu.

Zapazio ju je još kada je imala 8 godina, a kasnije su se dopisivali pismima u kojima mu je rekla da će je jednog dana oženiti. 

Tako se između njih rađala ljubav i zbližavali su se sve više, usput se zajednički boreći protiv siromaštva u kome su oboje živeli.

mesi i antonela znaju se od najranijeg detinjstva.
printscreen/instagram 

A onda je Leova prekretnica stigla i otvorio se novi svet. Fudbal ga je 2000. odveo u Barselonu, a Antonela je ostala da grca u siromaštvu.

Njena porodica je imala supermarket, ali u vreme krize je bilo velikih poteškoća i mnogo ljudi je kralo. Antonela je počela svoj život bez Mesija. Postala je devojka drugog momka i provela je nekoliko godina s njim u vezi.

mesi se odselio 2000. u Barselonu.
Shutterstock 

Iako je u medijima do tada objavljivano da je ''La Negra'', kako su Antonelu zvali u rodnom Rosariju, bila jedino s Mesijem i da je to ljubav iz dečačkih dana, ona je imala aferu sa jednim momkom u Rosariju dok je Leo bio u Barseloni kao još mladi fudbaler.

- Ako ništa, bar me ne ostavlja zbog bilo koga, nego zbog Mesija - poručio je Antonelin bivši nakon ključnog trenutka kojim je as Barse u maju 2005. godine za sva vremena osvojio njeno srce.

A ključni trenutak u ljubavnoj vezi Mesija i Antonele dogodio se u maju 2005. godine, kada je ona prošla kroz težak period, jer je njen najbolji prijatelj umro nakon što ga je pregazio momak koji je vozio pijan.

Ona je tada pala u depresiju, prestala je da ide u školu, a to je nateralo Mesija da dođe u Argentinu, samo da bi je pronašao i bio uz nju.

Upravo taj trenutak postao je kamen temeljac njihove veze, a tri godine kasnije, Antonela se sa njim preselila u Šaniju. Venčali su se 2017. godine, a danas su ponosni roditelji trojice sinova: Tijaga, Matea i Ćira kojeg je Antonela donela na svet u martu 2018.

Kakva budućnost Mesija čeka dalje, ostaje da vidimo, ali jedno je zasigurno - sve je u redu dokle god mu "drži leđa" njegova Antonela.

pritnscreen/instagram Mesi i dan-danas voli svoju suprugu Antonelu kao i prvog dana, a upoznali su se još kao deca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!