Lionel Mesi je na prvom polufinalnom meču protiv Hrvatske još jednom dokazao da je apsolutna zvezda Svetskog prvenstva. Argentinski navijači sve vreme su skandirali njegovo ime, ali, sigurni smo da mu je najviše značila podrška njegovih najmilijih, a posebno supruge Antonele. 

Lepa brineta uz njega je od najranijih dana, a zanimljivo je da njihova ljubav seže još u vreme kada je ona imala 8 godina i kada mu je u pismima pisala da će je "jednog dana oženiti". Ono o čemu je maštala kasnije se pretvorilo u javnost, i ne samo to, iako je mnogo fudbalera koji su u dugim brakovima, Mesi je jedan od retkih za kojeg se nikada nisu vezivale priče o prevarama

mesi je veran antoneli.
printscreen/instagram 

Takođe, Antonela važi za možda i jedinu ženu fudbalera koja je prirodna lepotica, a ova dama može da se pohvali manekenskom linijom i nakon troje dece. Ipak, ona je sve samo ne tipična žena fudbalera. Iako je navikla da je mediji prate u stopu, svoju privatnost ipak čuva od radoznalih očiju. Oko nje se nikada nisu dešavali skandali, niti je bila predmet glasina i ogovaranja.

Antonela može da se pohvali manekenskom linijom i nakon troje dece.
pritnscreen/instagram 

Zato je i bilo pravo iznenađenje kada su se nedavno pojavili navodi o plastičnim operacijama. Naime, pojedinci su sumnjali da Antonela baš ništa nije radila na sebi, ali su ih njene fotografije iz detinjstva više nego iznenadile. 

Antonela se gotovo ništa nije promenila za sve ovo vreme, a vreme joj je, čini se, odličan saveznik, jer gotovo da ne stari.

Kako su se zavoleli Antonela i Mesi?

Antonela je Mesija upoznala kada su imali samo pet godina, jer je lepotica sestrična njegovog prijatelja iz detinjstva, fudbalera Lukasa Skaglije.

Ipak, par se venčao na luksuznoj ceremoniji tek 2017. godine nakon više od deset godina veze.

Antonela i Mesi se poznaju iz najranijeg detinjstva.
printscreen/instagram 

Naime, iako su se znali od najranijeg detinjstva, životni putevi su im se razdvojili, a zatim ponovo spojili 2007. godine kada su počeli da se zabavljaju.

Te je godine Antonela ostala bez bliskog prijatelja koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a Lionel je preleteo pola sveta kako bi došao do Argentine te bio uz nju.

Ostalo je istorija, a fudbaler ponosno ističe da je danas tu gde jeste baš iz razloga što mu je lepa Antonela bila najveća podrška, a koliko se promenila za sve ovo vreme, pogledajte na fotografijama u nastavku teksta:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!