Šakira se navodno nije slagala sa suprugama i devojkama saigrača Žerara Pikea, posebno sa suprugom Lionela Mesija, Antonelom Rokuco.

Novinarka Lorena Vaskez izjavila je jednom u emisiji El Spectador da se Pikeova bivša nikada nije slagala sa prijateljima zbog svoje diktatorske naravi.

Mesijeva žena i Šakira.
Instagram 

Novinarka je tvrdila i da se posebno Šakira i Mesijeva supruga Antonela nisu dobro slagale. Sve ovo je očigledno podstaklo Kolumbijku da dobije nadimak „Šefica“.

Supruga argentinske fudbalske ikone Lionela Mesija oduvek je bila tema razgovora, a bilo je nekoliko izveštaja o navodnim svađama sa pevačicom Šakirom, od kojih je jedna bila svađa koju su njih dve navodno imale na zabavi, gde je Šakira vikala na Antonelu.

Nekoliko godina su razni svetski mediji isticali da se Šakira i Antonela ne slažu jer je Argentinka bliska prijateljica Nurije Tomas, bivše Pikeove devojke.

"Bili su na roštilju u Mesijevoj kući posle utakmice Barselone. Šakiri su poslužili chorizo kobasicu, a ona je počela glasno da viče: 'Skloni mi ovo s očiju! Šta mi ovo serviraš?'"

Šakirin stav i vikanje učinili su da svi njeni prijatelji, kao i Antonela, zamrze Šakiru, rekla je novinarka.

Antonela Rokuco sa devojkama.
Instagram 

Zatim, 2018. godine, popularni voditeljka se ponovo osvrnula na temu i podelio više detalja o tome šta se dogodilo te noći:

„Mascherano, koji je bio četiri mesta udaljen od nje, kaže: 'Izvadi njen chorizo i nemojte joj služiti ništa više.' Izbila je velika tuča, rezimiraću vam, ovo je trač iz prve ruke: Pike i Šakira su otišli, svađa je izbila do te mere da je, ne lažem, Antonela izbacila Šakiru iz WhatsApp grupe i zabranila joj je ulazak u Barselonino društvo WAGS", otkrila je.

Iako ovo nije potvrđeno, više izvora tvrdi da se to dogodilo.

Podsetimo, kako prenose španski mediji, Pikeova nova devojka Klara odlično se slaže sa njegovim prijateljima. Očigledno, ona ima odličnu komunikaciju sa svima u Pikeovom životu, što Šakira nije uspela, pa je odbila da učestvuje u takvim proslavama.

Žerar Pike i njegova nova devojka Klara Čia.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

„Žerar Pike i Klara Čia sinoć su imali dva razloga za slavlje. Pike i Klara proslavili su godinu dana veze na božićnoj večeri sa radnicima Cosmosa. Odlično su se proveli",rekao je paparaco Hordi Marti, koji je i fotografisao par.

"Njih dvoje su ušli zagrljeni i stigli do mesta gde su ih čekali prijatelji i zaposleni“, dodao je on.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!