Afera Šakira-Pike i dalje ne prestaje da trese svet, pogotovo od kako je fudbaler snimljen na tribinama sa novom devojkom, gde su, naočigled svih, razmenjivali nežnosti. Time je, po ko zna koji put, prekršio dogovor sa bivšom nevenčanom suprugom da godinu dana od raskida neće pokazivati nove partnere.

No, čini se da je Pike poptuno izgubio glavu za mladom Klarom Kijom Marti, za koju neretko pišu da je slika i prilika Šakire iz mlađih dana. Podsetimo, do raskida para navodno je došlo jer je pevačica uhvatila fudbalera u porodičnom krevetu sa ljubavnicom.

Šakira je Pikea uhvatila u preljubi.
Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Klara je studentkinja u ranim dvadesetim, te je razlika između nje i Pikea gotovo identična kao između njega i Šakire.

Zato i ne čudi što poslednjih dana mrežama kruži kolaž na kojem su dve fotografije nastale 90-e, a na kojem su pevačica i fudbaler.

Sa leve strane je tinejdžerka Šakira, koja deluje već kao zrela žena, dok je sa druge Pike kao dete na fudbalskom terenu, čime se "udarilo" na razliku u godinama.

Mnogi su komentarisali da izgledaju poput "mame i sina", te da pevačica izgleda kao da je "mogla da ga rodi".

"Bizarno", "Jezivo", "Zbario je dok je pevala u vrtiću", "Znači moja srodna duša se nije ni rodila, ne treba da brinem"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Podsetimo, slavni par upoznao se u Madridu 2010, na snimanju Šakirinog spota "Waka, Waka", pre samog početka Svetskog fudbalskog prvenstva. Između njih je odmah planula ljubav, a ubrzo nakon toga započeli su vezu., a ostalo je istorija, a kako su izgledali u vreme najveće ljubavi, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!