Kada je reč o snajkama i svekrvama uglavnom važi "pravilo" da nisu u "ljubavi", pogotovo kada je reč o parovima na javnoj sceni. Doduše, to niko nikad ne bi rekao kada su u njih uperene kamere, ali zato vlada haos iza "zatvorenih vrata", barem ako je verovati njima bliskim izvorima.

antonela rokuco i mesijeva majka se ne vole.
Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tako se, primera radi, dugo mislilo da su Mesijeva žena Antonela Rakuco i njegova majka Selija izuzeci ovog "pravila", međutim, čini se da stvari nisu onakve kakve se čine na prvu. Tako mnogima nije promaklo da su se sve vreme tokom utakmice Argentina - Francuska ignorisale, a nakon što su osvojili prvenstvo, majka Selija prva je pritrčala sinu i "otela" ga od igrača i drugih članova reprezentacije sa kojima je proslavljao pobedu. Tako je pretekla i Antonelu i decu i postala prva članica porodice koja je Leu čestitala pobedu. 

Činilo se i da Antoneli to nije pravo, pogotovo ako se zna da su dve dame godinama na "ratnoj nozi", iako su u javnosti pokušale da ostave drugačiji utisak, te čak i ćaskale pred utakmicu što nije promaklo kamerama. Ipak, na tribinama je bila druga priča.

Inače, njihov sukob počeo je odavno, a Selija navodno nikad nije volela Antonelu. Zapravo, priča se i da su se sukobile na sam dan venčanja. 

Dokaze o rivalstvu dve najvažnije žene u životu slavnog fudbalera mediji su dobili kada je Selija na dan venčanja pokušala da nadmaši svoju snaju: na proslavu je došla u beloj haljini koja je izgledala kao venčanica.

Nosila je dugu toaletu sa izvezenim dijamantima i čipkastim rubom koji je dodirivao pod, baš kao i venčanica njene nove snahe.

Takođe, nekoliko sati pre venčanja, Mesijeva tetka je potvrdila glasine o tuči u porodici fudbalera. Tokom direktnog prenosa na TV kanaluArgentina America, pozvana je i pitana za njenog nećaka. Sa gorčinom je otkrila da nije pozvana na venčanje.

Navodno, nije pozvana jer je Antonela to zabranila, a kasnije su se pojavile priče o tome kako Antonela i Mesijeva strana porodice uopšte ne razgovaraju, iako se znaju od detinjstva, pa su za venčanje morali potpuno da razdvoje goste po stolovima i spratovima hotela - da bi se izbegli dalji sukobi.

Antonela i Mesi su u velikoj ljubavi iako je njegova majka ne voli.
pritnscreen/instagram 

Osim toga, poznato je i da je 2010. godine Selija prokomentarisala Antonelu rečima "ko je ona uopšte?", čime je stavila do znanja da baš i ne ceni izabranicu svog sina, a da li će se stvari promeniti u budućnosti, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!