Argentina je osvojila Svetsko prvenstvo u fudbalu, a jedan od najradosnijih bio je, zasluženo, upravo Lionel Mesi. Fudbaler nije skrivao ponos zbog trijumfa, a među prvima mu je čestitala upravo majka Selija, koja se zaletela i pre njegove supruge Antonele, preko terena - i bukvalno ga "otela" od kolega fudbalera, i pala sinu u zagrljaj. 

Naravno, nepriatni trenutak zabeležile su kamere, a jasno je da lepoj Antoneli nimalo nije bilo svejedno. Naime, već duže vreme se priča da Mesijeva supruga i majka nisu u dobrim odnosima, a iako su ih snimili pre meča kako neobavezno ćaskaju, tokom same utakmice nisu se ni pogledale, niti razmenile ijednu reč. 

Sadašnje ignorisanje došlo je kao "primirje" nakon svega što se dešavalo u prošlosti. Naime, nije tajna da Selija nije volela nijednu Mesijevu izabranicu, te je tako, njegovu bivšu devojku Makarenu Lemos jurila po kući držeći tiganj u ruci.

mesijeva majka ne voli njegovu ženu.
Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia 

- Pratila me je i slikala dok se nisam okrenula i pitala je šta to radi. Onda je počela da me vređa. Pratila me je noseći telefon i tiganj -  ispričala je Lemosova, koja je u vreme kada se viđala s fudbalerom imala 14 godina, dok je on imao 18.

Navodno je Mesijeva majka brinula da je njen sin u ovoj neprimerenoj vezi prešao granicu, što Makarena nikad nije tvrdila.

- Nikad nisam rekla da sam spavala s njenim sinom. Imala sam 14 godina, a on 18 i nisam ništa pričala o našem odnosu. Tretirala me je kao da sam niko. Izgleda da je mislila sam nešto ispričala za neki časopis, a nisam. Oni su zbunjeni - rekla je devojka koja je danas poznata manekenka.

Ništa bolje nije prošla ni Antonela koja je Mesijeva ljubav iz najmlađih dana. Zapravo, koliko su stvari otišle daleko pokazalo se na njihovom venčanju kada se Selija pojavila u haljini koju su brojni mediji opisali kao "neprimerenu". 

Nosila je dugu belu toaletu sa izvezenim dijamantima i čipkastim rubom koji je dodirivao pod, baš kao i venčanica njene nove snahe.

Takođe, nekoliko sati pre venčanja, Mesijeva tetka je potvrdila glasine o tuči u porodici fudbalera. Tokom direktnog prenosa na TV kanaluArgentina America, pozvana je i pitana za njenog nećaka. Sa gorčinom je otkrila da nije pozvana na venčanje.

Navodno, nije pozvana jer je Antonela to zabranila, a kasnije su se pojavile priče o tome kako Antonela i Mesijeva strana porodice uopšte ne razgovaraju, iako se znaju od detinjstva, pa su za venčanje morali potpuno da razdvoje goste po stolovima i spratovima hotela - da bi se izbegli dalji sukobi.

Osim toga, poznato je i da je 2010. godine Selija prokomentarisala Antonelu rečima "ko je ona uopšte?", čime je stavila do znanja da baš i ne ceni izabranicu svog sina. Ipak, iako se priča da i dan-danas okreće svoju porodicu protiv Mesijeve supruge, čini se da je naišla na "tvrd orah". Naime, jedina koja nema loše mišljenje o Antoneli je njena jedina ćerka, Mesijeva sestra Marija Sol. 

mesijeva sestra obožava njegovu ženu.
Instagram 

Marija Sol je najmlađe dete u Mesijevoj porodici, rođena je 1993. godine, a za slavnog brata je izuzetno vezana. Pored nje, Mesi i ima i dvojicu braće, Rodriga i Matijasa.

Marija je dobila značajnu ulogu u Mesijevom biznisu, pa radi kao brend menadžer u bratovljevoj modnoj kući. Zahvaljujući tome, imala je priliku i da blisko sarađuje sa Džini Hilfiger, najmlađoj sestri popularnog modnog kreatora Tomija.

Kako je i sama isticala, glavni cilj je ostati veran Mesijevom imidžu, a dizajn mora da deluje spontano i da bude pristupačan svima. Upravo zahvaljujući ovom poslu, Marija je dobila još jednu šansu.

Naime, ona je osnovala i svoju kolekciju bikinija, koju je predstavila kao "modnu letnju kapsulu", jedinstvenog dizajna. Time je proslavljeno deset godina brenda, a Marija ima i pomoć brata i snaje. Leo i Antonela reklamiraju njene kupaće kostime, pa ne sumnjamo da i ovaj biznis cveta.

Marija Sol i Antonela Rokuco su jako bliske.
Instagram 

Marija je jako bliska sa Antonelom, te se na mrežama može naći mnoštvo zajedničkih fotografija, zbog čega strani mediji pišu da je ona jedina koja je majci Seliji "pokazala zube" i ne dozvoljava joj da joj nametne negativno mišljenje o supruzi omiljenog brata.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!