Poslednjih dana svet ne prestaje da bruji o ljubavnoj priči Bekamovih, ponajviše zbog istoimenog dokumentarca na Netfliksu u kojem je i te kako bilo reči i o tome, a ne samo o Dejvidovom detinjstvu i karijeri. Mnogima je par inspiracija kada je reč o prevazilaženju prepreka, no, Bekam nije jedini koji je zbog ljubavi išao protiv svih

Jedan od fudbalera koji je dokazao kako se bori za ženu svog života je i Lionel Mesi koji je suprugu Antonelu Rokuco upoznao još kada su bili deca, a zbog nje je išao čak i protiv rođene majke koja ga je "kaznila" tako što se na njegovom venčanju pojavila u belom. No, da krenemo od samog početka. 

Antonela Rokuco i Lionel Mesi danas.
instagram/antonelaroccuzzo 

Par se upoznao u ranom detinjstvu, zahvljajujući njenom bratu, a i sam Mesi je priznao da se s njim družio samo da bi što više viđao lepu Antonelu.

Zapazio ju je još kada je imala 8 godina, a kasnije su se dopisivali pismima u kojima mu je rekla da će je jednog dana oženiti.

Antonela Rokuco i Mesi kada su bili mali.
printscreen/instagram 

Tako se između njih rađala ljubav i zbližavali su se sve više, usput se zajednički boreći protiv siromaštva u kome su oboje živeli.

A onda je Leova prekretnica stigla i otvorio se novi svet. Fudbal ga je 2000. odveo u Barselonu, a Antonela je ostala da grca u siromaštvu. Njena porodica je imala supermarket, ali u vreme krize je bilo velikih poteškoća i mnogo ljudi je kralo. Antonela je počela svoj život bez Mesija. Postala je devojka drugog momka i provela je nekoliko godina s njim u vezi.

Ključni trenutak u ljubavnoj vezi Mesija i Antonele dogodio se u maju 2005. godine, kada je ona prošla kroz težak period, jer je njen najbolji prijatelj umro nakon što ga je pregazio momak koji je vozio pijan. Ona je tada pala u depresiju, prestala je da ide u školu, a to je nateralo Mesija da dođe u Argentinu, samo da bi je pronašao i bio uz nju.

Upravo taj trenutak postao je kamen temeljac njihove veze, a tri godine kasnije, Antonela se sa njim preselila u Šaniju.

Venčali su se 2017. godine, a danas su ponosni roditelji trojice sinova: Tijaga, Matea i Ćira kojeg je Antonela donela na svet u martu 2018. 

Antonela Rokuco i Mesi dobili su trojicu sinova.
Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, iako njihova ljubav traje od najranijeg detinjstva, Mesijeva majka Selija nije bila oduševljena izborom sina. Koliko stvari nisu dobre bilo je jasno na venčanju para.

Antonelu Rokuco ne voli Mesijeva majka.
Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mesijeva majka u belom na venčanju

Selija se na venčanju sina i snajke pojavila u haljini koju su brojni mediji opisali kao "neprimerenu". Nosila je dugu belu toaletu sa izvezenim dijamantima i čipkastim rubom koji je dodirivao pod, baš kao i venčanica njene nove snahe.

Takođe, nekoliko sati pre venčanja, Mesijeva tetka je potvrdila glasine o tuči u porodici fudbalera. Tokom direktnog prenosa na TV kanalu Argentina America, pozvana je i pitana za njenog nećaka. Sa gorčinom je otkrila da nije pozvana na venčanje.

Navodno, nije pozvana jer je Antonela to zabranila, a kasnije su se pojavile priče o tome kako Antonela i Mesijeva strana porodice uopšte ne razgovaraju, iako se znaju od detinjstva, pa su za venčanje morali potpuno da razdvoje goste po stolovima i spratovima hotela - da bi se izbegli dalji sukobi.

Osim toga, poznato je i da je 2010. godine Selija prokomentarisala Antonelu rečima "ko je ona uopšte?", čime je stavila do znanja da baš i ne ceni izabranicu svog sina. Ipak, iako se priča da i dan-danas okreće svoju porodicu protiv Mesijeve supruge, čini se da je naišla na "tvrd orah". Naime, jedina koja nema loše mišljenje o Antoneli je njena jedina ćerka, Mesijeva sestra Marija Sol.

Mesijeva sestra se usprotivila majci

Marija Sol je najmlađe dete u Mesijevoj porodici, rođena je 1993. godine, a za slavnog brata je izuzetno vezana. Pored nje, Mesi i ima i dvojicu braće, Rodriga i Matijasa.

Marija je dobila značajnu ulogu u Mesijevom biznisu, pa radi kao brend menadžer u bratovljevoj modnoj kući. Zahvaljujući tome, imala je priliku i da blisko sarađuje sa Džini Hilfiger, najmlađoj sestri popularnog modnog kreatora Tomija.

Kako je i sama isticala, glavni cilj je ostati veran Mesijevom imidžu, a dizajn mora da deluje spontano i da bude pristupačan svima. Upravo zahvaljujući ovom poslu, Marija je dobila još jednu šansu.

Mesijeva sestra Marija mu uvek drži stanu.
Instagram 

Naime, ona je osnovala i svoju kolekciju bikinija, koju je predstavila kao "modnu letnju kapsulu", jedinstvenog dizajna. Time je proslavljeno deset godina brenda, a Marija ima i pomoć brata i snaje. Leo i Antonela reklamiraju njene kupaće kostime, pa ne sumnjamo da i ovaj biznis cveta.

Marija je jako bliska sa Antonelom, te se na mrežama može naći mnoštvo zajedničkih fotografija, zbog čega strani mediji pišu da je ona jedina koja je majci Seliji "pokazala zube" i ne dozvoljava joj da joj nametne negativno mišljenje o supruzi omiljenog brata.

Antonela sa Mesijevom sestrom i drugaricama.
Instagram 

Mesijeva majka nije volela nijednu njegovu devojku

Inače, nije tajna da Selija nije volela nijednu Mesijevu izabranicu, te je tako, njegovu bivšu devojku Makarenu Lemos jurila po kući držeći tiganj u ruci.

"Pratila me je i slikala dok se nisam okrenula i pitala je šta to radi. Onda je počela da me vređa. Pratila me je noseći telefon i tiganj", ispričala je Lemosova, koja je u vreme kada se viđala s fudbalerom imala 14 godina, dok je on imao 18.

Navodno je Mesijeva majka brinula da je njen sin u ovoj neprimerenoj vezi prešao granicu, što Makarena nikad nije tvrdila.

"Nikad nisam rekla da sam spavala s njenim sinom. Imala sam 14 godina, a on 18 i nisam ništa pričala o našem odnosu. Tretirala me je kao da sam niko. Izgleda da je mislila sam nešto ispričala za neki časopis, a nisam. Oni su zbunjeni", rekla je devojka koja je danas poznata manekenka.

Bonus video:

Mesi makazice  ArenaSport

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!