Prema pisanju stranih medija. popularna pevačica Šakira koja se prošle godine našla u središtu skandala tokom rastanka od fudbalera Pikea, se u februaru na snimanju za spot za njenu pesmu "Punteria" zbližila sa glumcem. U spotu Lusijen golog torza miluje kolumbijsku pevačicu po obrazu što je odmah podgrejalo glasine o tome da su otpočeli romansu, a sada su insajderi ove priče i potvrdili.

Šakira i šarmantni 31-godišnjak, ipak, još uvek nisu u ozbiljnoj vezi, što su njeni prijatelji s radošću dočekali s obzirom da strahuju da je Laviskont s njom u vezi samo kako bi se dodatno proslavio.

Prijatelji slavne Kolumbijke plaše se da će joj on slomiti srce.

"Šakira očajnički želi da se zaljubi, ali njeni prijatelji su zabrinuti jer se Lusijen polako penjao na lestvici slavnih dok je izlazio sa ženama koje su čak manje poznate od nje. Žene sa kojima je ranije bio veoma su različite. Sada se viđa sa Šakirom, a ona želi ljubav", rekao je izvor za "Daily Mail".

Šakira
Youtube 

"Njeni prijatelji se plaše da on samo želi da ljudi čuju za njega, a ona će mu to i pružiti. Viđaju se, ali još nisu u ozbiljnom odnosu", dodao je anonimni izvor blizak pevačici.

On je prokomentarisao i da svi znaju da ona još uvek nije prebolela Pikea i da je Lusijen samo pokušaj da prevaziđe raskid. "Ona izlazi sa nekim za koga strahuju da je manipulator i da će je izigrati", zaključio je insajder.

Podsetimo, 47-godišnja pevačica je do 2022. godina bila sa čuvenim fudbalerom Pikeom, a par ima i dvojicu sinova - Sašu i Milana. Rastali su se na prilično ružan način, uz mnoštvo međusobnih uvreda i optužbi, a razlog je preljuba slavnog Španca.

Šakira
Youtube 

S druge strane, Lusijen, najpoznatiji po seriji "Emily In Paris", u prošlosti se zabavljao sa manje poznatim pevačicama poput Keri Katone iz grupe "Atomic Kitten" i Džesi Nelson iz benda "Little Mix".

Pevačica je nedavno za magazine "Times" razgovarala o tome kako je tugu zbog raspada porodice pretočila u svoj 12. studijski album "Las Mujeres Ya No Lloran", te kako ponovo pokušava da svoj život usmeri u pravom smeru.

Šakira i Pike pre
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Bilo je toliko delova mog života koji su se srušili na moje oči i morala sam na neki način da ponovo izgradim samu sebe, da pokupim "kosti" sa poda i sve ih ponovo sastavim. Lepak koji je sve to držao bila je muzika! Dugo sam stavljala svoju karijeru na čekanje da bih bila pored Žerara, kako bi on mogao da igra fudbal. Bilo je mnogo žrtava zbog ljubavi", rekla je ona.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Bonus video

ESPRESO TIKTOK: Pike u sukobu sa iznerviranim fanovima Šakire Espreso