Ako ste pomislili da je saga Šakira/Pike konačno završena (i ostala tamo gde treba - u prošlosti), čini se da neke rane ne mogu biti potpuno zatvorene dok čitava istina ne ispliva na površinu. 

Sudeći po komentarima izvora bliskih nekadašnjem paru, koji su tek sada odlučili da progovore o aferi koja je tresla svetsku javnost mesecima, fudbaler je zapravo pevačici bio neveran i pre nego što je u njihove živote ušla Klara Čia Malti

Španski People preneo je tvrdnje iznete u tamnošnjoj emisiji Socialité da Klara nije prva s kojom je Pike prevario Šakiru! Štaviše, dve godine pre nego što je započeo aferu s mladom studentkinjom i hostesom, on je navodno varao nevenčanu suprugu s Anom Kajzer – Šakirinom drugaricom!

Ukoliko u svim tim pričama ima istine, cela situacija je dodatno užasna ako se uzme u obzir šta je pevačica sve trpela svih tih godina, što je i sama otkrila u pesmama koje je snimila nakon što se saznalo za fudbalerovu aferu. 

Ne samo što je Pikeova majka bila glavna u kući, već je i procurio snimak na kojem je besno hvata za vilicu, a kasnije se saznalo i da je prema pevačici više puta bila nasilna

Pikeova svekrva maltretira Šakiru.
twitter/Asandé 

Šakira je trpela sve zbog sinova Saše i Milana, no kada ju je Pike ponizio sa Klarom, odlučila je da progovori o svemu. Kako je kasnije otpevala u jednoj od svojih pesama, a potom i potvrdila u intervjuima, za aferu je saznala zahvaljujući tegli sa džemom

Kako su tada pisali španski mediji, nakon jednog od svojih brojnih putovanja zbog poslovnih projekata, Šakira je došla kući i htela da se zasladi džemom.

ŠAkira je trpela Pikea i njegovu porodicu zbog sinova.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ona, inače, obožava ovaj voćni namaz, koji Pike nikada ne jede. Međutim, pevačica je otvorila frižider i u njemu videla da je neko jeo njen džem!

Tada joj je bilo jasno da u njihovu kuću dolazi neko drugi. Da ima istine u svemu može se videti i u spotu za "Te Felicito" gde je imala referencu na taj trenutak, kada je vidimo kako otvara frižider i u njemu vidi glavu Ro Alehandra, s kojim je snimila ovu pesmu.

Šakirin spot sa teglom džema.
printscreen/youtube 

U jednom intervjuu, novinar je kasnije pitao Šakiru šta je njen lik tražio kada je otvorio frižider, a ona je odgovorila: "Istinu"

U tom trenutku, Šakirina karijera "tapka" u mestu jer se posvetila porodici, ima svekrvu koja joj diše za vrat, dugove prema državi zbog kojih je na sudu i pretila joj je višegodišnja kazna zatvora i muža koji spava sa daleko mlađim devojkama. 

ŠAkira je uhvatila Pikea u prevari.
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pomislilo bi se da su joj barem prijatelji držali stranu, no, kako će se sada ispostaviti, barem kada je reč o Ani Kajzer, ni na njih se nije mogla osloniti. Inače, Kajzerova je popularna fitnes instruktorka slavnih, najpoznatija po tome što je spremala upravo Šakiru za njen nastup na Superboulu 2020.

Udata je, ima dvoje dece, a pevačica je navodno saznala za ovu preljubu od jednog od Pikeovih zaposlenih. Kako je novinar Havijer Serijani rekao, zaposleni je "sažaljevao Šakiru".

Šakira je saznala da ju je izdala drugarica.
Europa Press Reportajes / ContactoPhoto / Profimedia 

Doduše, iako se za navodnu aferu Kajzerove saznalo tek sada, nije isključeno da je Šakira za sve saznala mnogo ranije.

Njih dve se inače poznaju godinama, a prvi put je javnost saznala da su bliske kada je fitnes instruktorka na Fejsbuku 2015. podelila da je u Barseloni sa "svojom devojčicom" Šakirom.

Kasnije su u više navrata delile zajedničke fotografije i snimke, a prošle godine Ana je na Fejsbuku napisala podužuju objavu o njoj.

"Kada sam tek upoznala Šakiru, imala je snažnu volju i našla svaki mogući izgovor da ne trenira. Ali je nisam bila popustljiva. Više puta sam stajala ispred njenog studija u jedan ujutro i čekala da izađe da vežbamo. Od tada mi je priznala da je mislila da ću odustati ako se previše zadrži. Ali ne!", napisala je Ana.

"Idemo na 13 godina kasnije – razvila je strast za učenjem svega mogućeg o zdravlju i održavanja svog tela snažnim. Ona je, takođe, moja koleginica štreberka u srcu i hoće da zna "zašto" koje stoji iza svega. Ona nastavlja da me inspiriše svojom jačinom i snagom volje kao žena, majka, umetnica, filantropistkinja, biznismenka... A sada entuzijasta po pitanju zdravlja!"

Međutim, da li se sada situacija promenila, ne znamo. Ono što se dalo primetiti je da je Šakira zaključala svoje "prijatelje" na mrežama, te se ne vidi da li se "drugarice" i dalje prate, a nakon priča o izdaji, ni jedna ni druga se nisu oglašavale.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Šakira danas izgleda potpuno drugačije nego na početku karijere.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Pike u sukobu sa iznerviranim fanovima Šakire Espreso

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!