Problemi na relaciji Šakira/Pike samo se nižu jedan za drugim, iako se isprva mislilo da će se situacija smiriti sada kada se pevačica odselila u Ameriku. Međutim, čini se da između bivših partnera ima još mnogo toga nerasčišćenog, a što je kulminiralo kada je fudbaler otputovao u Majami da bi video decu. 

Šakira se odselila u Majami sa decom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako pišu strani mediji, tamo se zadržao 4 umesto 10 dana, navodno jer je došlo do fizičkog obračuna sa Šakirinim bratom Tonijem. Naime, Pike je odseo u luksuznom hotelu gde je i odveo decu, ali kada se pojavila pevačica, izbio je problem.

Pike je otputovao u Majami da vidi decu.
Santiago Sanz / Zuma Press / Profimedia 

Počela je žestoka svađa. Uvrede su pljuštale sa svih strana, a onda se uključio Šakirin brat Tonino i usledio je fizički obračun. Detalje je izneo Telemundo u jednoj od svojih emisija posvećenih poznatim ličnostima.

"Šakira se žestoko posvađala sa bivšim i to je preraslo u fizički obračun kada se pojavio njen brat Tonino koji je odmah pesnicom uario Pikea pokušavajući da zaštiti svoju sestru", rekla je Veronika Basto i dodaje:

"Policija je morala da reaguje i zaustavi obračun. Treba napomenuti da nema policijske prijave. Niko nije podneo prijavu", rekla je.

Nakon ove vesti, mnogi su komentarisali da je Šakirinoj porodici jednostavno dosta toga kako je tretiraju Pikeovi, te da mnoge stvari, poput šamara koje je dobila od Žerarove majke, nisu ni znali dok nije procurilo u javnost, a da li će se situacija ipak smiriti, ostaje da vidimo.

Bonus video:

PIKE JAVNO PONIZIO ŠAKIRU! Espreso