Nakon višemesečne drame sa bivšim, Šakira je konačno spakovala kofere i otišla u Majami gde će nastaviti svoj život. Na ovaj korak odlučila se ne samo zbog svoje karijere, već i kako bi zaštitila decu od paparaca i pisanja javnosti, što je i sama objavila na svom profilu.

Međutim, da iseljenje iz doma koji je delila sa Pikeom nije išlo tako glatko bilo je jasno kada su se pojavili određeni navodi u medijima da je sve "ubrzalo" ponašanje fudbalerovog oca. 

Šakira se odselila sa sinovima u Majami.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, od kako se saznalo da su se Šakira i Pike rastali nakon 12 godina veze, procurili su i snimci na kojima se jasno videlo i u kakvom je odnosu pevačica sa njegovim roditeljima. Sve se saznalo nakon što su se pojavili naslovi da Šakira "teroriše" Pikeovu majku Monserat, te da je plaši vešticom na terasi i da danonoćno pušta glasno svoje nove pesme. 

Ako se uzme u obzir da Šakiru od svekra i svekrve deli zid, jasno je zašto su mnogi bili mišljenja da je pevačica ta koja je "negativac". No, malo potom procurili su snimci na kojima se vidi kako Monserat tretira pevačicu. Tako je sve šokirao snimak na kojem je hvata za vilicu i nešto joj besno govori dok Pike gleda i ne reaguje, a saznalo se i da je ona u jednom trenutku navodno ošamarila pevačicu pred decom. Ipak, ništa od ovoga nije potvrđeno.

No, postavljalo se i pitanje u kakvom je odnosu Šakira sa svekrom, inače moćnim advokatom koji je bio zadužen za Pikeovu karijeru. Nažalost, ni on, poput njegove supruge, nije skrivao koliko je ljut na bivšu snajku, ali, kola su se slomila upravo na unucima. Navodno se toliko okrutno osvetio Šakiri, da su više nego ikada mnogi sigurni da prepucavanjima nema kraja.

Naime, on je odlučio da se Šakiri osveti tako što je dao hitan nalog za njeno iseljenje iz kuće u kojoj je ona živela sa sinovima Milanom i Sašom. Pevačica je duže vreme planirala preseljenje u Ameriku, ali su je u tome sprečavali privatni problemi.

Njen otac je teško bolestan i pevačica nije mogla da ga ostavi dok mu se stanje nije stabilizovalo. Nakon što je bio malo bolje, Šakira je dobila vest o tome da će morati ranije nego što je planirala da napusti kuću, koja je u vlasništvu porodice Pike.

Šakira je morala hitno da se iseli.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nakon ovog čina mnogi su osudili potez fudbalerovog oca, a ima i onih koji su se pitali kako je to mogao da uradi svojim unucima. Šakira, čini se, nije mnogo marila, već se odmah spakovala i čim su se stvari oko njenog bolesnog oca stabilizovale otišla je u Majami gde planira sa svojim sinovima da otpočne nov život.

Šakiru je svekar izbacio iz kuće zajedno sa unucima.
Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Čini se da će tu biti mirna i bez straha od Pikeovog oca JuanaNaime, nije tajna da je Pikeov otac moćan biznismen i advokat koji je tokom sinovljeve karijere uspevao da mu sredi najbolje ugovore, čak i kada to nije zaslužio, kako smatraju pojedini navijači i stručnjaci.

Otac mu je pomogao i da se izvuče iz zavrzlame sa porezom, kao i kad je u pitanju Šakira, čime je ostavio bivšu snajku da se sama čupa iz problema.

Pikea je otac vadio iz problema.
printscreen/twitter 

Navodno je upravo Juan Pike Rovira taj koji je zatezao suđenje sa Šakirom oko starateljstva nad decom Šakire i Pikea - Milanom i Sašom. Naravno, on je želeo da obezbedi najbolje uslove za sina, međutim, kada se Šakira nije dala, udario je najniže, a da li je ovo kraj problemima između Šakire i fudbalera, ostaje da vidimo.

Bonus video:

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI Espreso

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!