Veza Šakire i Pikea neslavno se završila nakon što se saznalo da je fudbaler varao pevačicu, te da je ljubavnicu čak i dovodio u kuću. Šakira je teško podnela izdaju, što se dalo naslutiti i po dve pesme koje je izbacila, a u kojima je udarila na bivšeg partnera i mladu studentkinju kojom ju je zamenio.

Nažalost, usledilo je javno prepucavanje u kojem je deblju stranu izvukla upravo mlada Klara Kia, koja je zbog svega potražila i pomoć psihologa. Naime, dobacivanja na ulici i osude na mrežama bile su toliko jake, da to više nije mogla da podnese, a kada su se javili napadi anksioznosti, odlučila je da porazovara sa terapeutom. 

Kalra Kia navodno je razvila napade anskioznosti.
Instagram 

Upravo su o ovoj temi novinari pitali Pikea nedavno kada su ga uhvatili na ulici sa novom devojkom. Njih dovje šetali su Barselonom i bili više nego dobro raspoloženi, a kada su Žerara pitali za anskiozne napade njegove devojke, on je odgovorio: "Anksiozni napad? Anksiozni napad je nešto veoma ozbiljno. Molim vas, da li zaista verujete u te navode?".

Pike se smejao devojci u facu.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Novinari su ih pratili u stopu, a Klara je sve vreme pokušavala da sakrije lice, i bilo joj je vidno neprijatno, pogotovo nakon pitanja o anksioznosti, čime je u neku ruku dokazala da nije baš sve tako kako njen dečko kaže, i tom prilikom i doživela neprijatnost udarivši u reklamni bilbord dok je hodala. Iako se nije povredila, reakcija njenog dečka sve je iznenadila. 

Umesto da joj priđe, on je počeo da se smeje. Nekima je ovaj njegov potez bio simpatičan i sladak, jer kao dete nije mogao da sakrije svoju reakciju, dok je bilo i onih koji smatraju da je ona bila neprimerena i da je on trebao da se savlada, bar dok se ne ugase objektivi fotoaparata i brojnih kamera oko njih. 

Problem je u tome što su nakon ovog događaja mnogi počeli da prognoziraju kakva će njihova veza biti u budućnosti. Setimo se samo viralnog snimka u kojem Pikeova majka hvata Šakiru za lice i preti, dok za to vreme fudbaler stoji i ne reaguje, niti štiti svoju partnerku.

pike nije reagovao kada je njegova majka uhvatila šakiru za lice.
twitter/Asandé 

"Ako nije reagovao kad mu je majka davila ženu, šta da očekuje ova jadnica", glasi jedan komentar upravo uz sporni snimak. Takođe, neki su mišljenja da bi trebalo da više štiti Klaru s obzirom da je mlada i neiskusna, te da novonastala situacija koja se ne stišava, može da bude previše za njeno psihičko stanje.

"Ti si već oguglao, pogotovo nakon 12 godina veze sa svetskom zvezdom. Ali nije ok da juriš, i ne brineš o svojoj devojci", "Ovo što se desilo Klari može svima da se desi, ali njen dečko je trebalo da zna da će mediji ovo jedva dočekati. Umesto da je zaštiti, on se ponaša kao derište. Nije ni čudo što ga je Šakira napustila", "Vuče je kao psa, meni više smeta to nego što se nasmejao", "Nakon odgledanog snimka samo mogu da kažem - Šakira, spasila si se. Trči u Ameriku i ne okreći se", pisali su dalje ljudi, a da li će i Klara doživeti sudbinu pevačice, pokazaće samo vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!