Šakira se ne zaustavlja! Kako stvari stoje, pevačica je rešena da osveti svaku suzu koju je prolila zbog nevernog bivšeg, a pesma je bila samo početak. Iako je Pike uspeo u jednom trenutku da obrne vodu na svoju vodenicu, te iskoristio pesmu svoje bivše drage i da se pohvali sponzorstvom sa Casiom i ujedno izdigne ljubavnicu, a potom došao Reno Tvingom na konferenciju za novinare, ispostavilo se da niti ga je podržao Casio, niti je to uradio Reno. 

Pike je probao da se izvuče i pohvali sponzorstvom sa Kasiom.
printscreen/twitter 

Šakira je nastavila da u pesmama otkriva pojedinosti prevare,te čak i prozvala Pikeovu majku, iako ju je Montserrat Bernabeu isprva podržala. Tada su mnogi mislili da je Šakira preterala, pogotovo kada se saznalo da mesecima držala lutku veštice uperenu u prozor bivše svekrve, zbog čega se Žerarova majka plašila i crne magije, da bi procurio snimak koji je otkrio pravu prirodu njihovog odnosa.

Monserat u videu koji je kružio mrežama besno hvata Šakiru za lice i pokazuje joj da ućuti na veoma ružan način. Sve to, gledao je Pike i nije reagovao. Nakon toga, niko više nije bio na strani Žerarove majke. 

Šakiru je napala Pikeova majka.
twitter/Asandé 

Situacija se ne smiruje i dalje, jer Šakira danonoćno pravi žurke na kojima se na stotinu puta puštaju njene nove pesme zbog čega je Pikeovim roditeljima neizdrživo da žive u kući do. Navodno, upravo to i planira Šakira kao deo finalne osvete.

Naime, nije tajna da je Pikeov otac moćan biznismen i advokat koji je tokom sinovljeve karijere uspevao da mu sredi najbolje ugovore, čak i kada to nije zaslužio, kako smatraju pojedini navijači i stručnjaci.

Pikeu je otac sređivao ugovore.
- / The Photo One / Profimedia 

 Otac mu je pomogao i da se izvuče iz zavrzlame sa porezom, kao i kad je u pitanju Šakira, čime je ostavio bivšu snajku da se sama čupa iz problema. Navodno je upravo Juan Pike Rovira taj koji je zatezao suđenje sa Šakirom oko starateljstva nad decom Šakire i Pikea - Milanom i Sašom. Naravno, on je želeo da obezbedi najbolje uslove za sina, međutim, ovakav potez došao je sa posledicama.

Šakira ne prestaje da priređuje žurke, "divlja" sa muzikom, a s obzirom da ima podršku sveta, čak joj ni joan ne može ništa. Zbog svega su Pikeovi roditelji doneli odluku da se odsele iz kuće i pređu u Barselonu gde ioanko provode dosta vremena, tvrdi španski Socialite.

Šakira se izborila za starateljstvo nad sinovima.
pritnscreen/instagram 

I Telesinco piše da Pikeovi ne žele više da trpe žurke bivše snahe i razmatraju mogućnost da napuste luksuznu vilu u Barseloni u kojoj stanuju godinama. Inače, Joan je promenio i svoju profilnu sliku na svim medijima uz status "ples sa vukovima", što su mnogi protumačili kao da je upuženo Šakiri.

Šakira se ipak nije dala, jer odavno planira preseljenje u Majami, što još uvek nije mogla da učini jer deli starateljstvo nad sinovima Milanom i Sašom, zbog čega je na neki način izvršila pritisak na Pikea i porodicu, da joj dozvole da ode iz zemlje. A da li je u tome uspela, veoma brzo će pokazati vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!