Prljavi "rat" na relaciji Šakira, Žerar Pike i njegove ljubavnice se ne smiruju. Pevačicina nova pesme, za čiji tekst joj je ideju dao Milan, u kojoj vrlo direktno proziva bivšem partnera zapalila je dodatnu vatru zbog njegove prevare, a sada u javnost dolaze i nove informacije.

Naime, nagađa se da je bivši fudbaler emotivno nasamario i aktuelnu devojku Klaru Čia Martu.

Žerar Pike objavio sliku sa devojkom sa kojom je prevario Šakiru.
Instagram 

Prema pisanju španskih medija, Žerar Pike prevario je sadašnju devojku sa advokaticom Džulijom Puig (25). Izvori bliski bivšem fudbaleru otkrili su novinaru Žordiju Martinu da Pike ne miruje. Martin je priču o prevari objavio na Instagramu, a potom na Tviteru i direktno pitao Šakirinog bivšeg - da li je poznaje?

"Da li je poznaješ? Onda nemoj da se čudiš što je Šakira srušila ceo svet na tebe".

Ubrzo nakon objave svi španski mediji su počeli da pišu o novoj prevari. Džulija Puig, advokatica koja se dovodi u vezu sa Pikeom odmah je zaključala svoje profile na društvenim mrežama.

Naime, ona je radila sa Žerarom u procesu raskida sa Šakirom. Jedno od nagađanje je i da advokatica izbegava fudbalera otkako je Šakira objavila pesmu.

Podsetimo, Žerar Pike bio je na udaru kritika prethodnih dana posle objavljivanja starog snimka sukoba između njegove majke i Šakire. Na snimku se jasno vidi kako Pikeova majka hvata Šakiru za vilicu, a potom joj govori da se utiša, dok Žerar mirno stoji pored i ništa ne preduzima.

Pike sa devojkom sa kojom je prevario Šakiru.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

I dok je slavna Kolumbijka prošle godine nakon vesti o razvodu bila diskretna i nije želela da komentariše čitavu situaciju, nakon što je Žerar prekršio njihov interni dogovor da narednih godinu dana ne izlaze u javnost sa novim partnerima, Šakira je sada rešena da javnost uputi u sva šta dešavanja.

Iako su u početku tvrdili da uzrok raskida nije druga žena, ispostavilo se da je ipak Pikeova prevara ta koja je prekinula njihov odnosa. Šakira je navodno shvatila da je fudbaler vara kada se vratila kući sa jednog putovanja, otvorila frižider i pronašla praznu teglu svog omiljenog džema od jagode.

Kako ni Pike ni njihova deca ne vole ovaj džem i nikada nisu uzeli nijednu kašičicu istog, ona je zaključila da je krivac za praznu teglicu najverovatnije druga žena, prenose južnoamerički mediji.

Tada joj je bilo jasno da u njihovu kuću dolazi neko drugi. Da ima istine u svemu može se videti i u spotu za "Te Felicito" gde je imala referencu na taj trenutak, kada je vidimo kako otvara frižider i u njemu vidi glavu Ro Alehandra, s kojim je snimila ovu pesmu.

U jednom intervjuu, novinar je kasnije pitao Šakiru šta je njen lik tražio kada je otvorio frižider, a ona je odgovorila: "Istinu".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!