Da se osveta servira hladna, više je nego jasno ako pogledate primer Šakire i Pikea. Nakon 12 godina veze, saznalo se da je fudbaler imao aferu sa ljubavnicom, studentkinjom Klarom Kijom koju je dovodio i u porodičnu kuću. Na kraju se saznalo da ga je Šakira otkrila tako što je Klara jela njen omiljeni džem, što je na neki način i otkrila u svojoj novoj pesmi. 

Pike je ponizio Šakiru.
Shutterstock 

I dok je Šakria dostojanstveno ćutala, činilo se da njen bivši nema nameru da ispoštuje njihove dogovore. Tako se svako malo šepurio sa ljubavnicom, iako je dogovor da nove partnere kriju godinu dana zbog dece i medija, i taman kada se potpuno opustio, Šakira je pustila dve pesme i otkrila sve detalje afere poigravajući se rečima i potkačivši i Pikea i njegovu mladu devojku. 

Fudbaler se ipak nije dao, te je slagao da ga je sponzorisao Casio, nakon što ga bivša potkačila u pesmi stihovima da je "zamenio Roleks za Casia, Ferari za Tvinga".

Pike je pokazao sat i ponizio Šakiru.
printscreen/twitter 

Fudbaler se pojavio i u modelu Renoa opevanog u pesmi pred novinarima, međutim ne samo što se Reno ogradio od priče i javno podržao Šakiru, već su se pojavili i dokazi da Casiu pada prodaja. 

Nedugo potom oglasio se i jedan od direktora Casia koji je demantovao da su na Pikeovoj strani. Fudbaler je pokušavao da podbode Šakiru, ali ona se nije dala, čak i kada su se pojavili naslovi da maltretira svekrvu sa kojom deli zid.

Naime, Šakira je mesecima držala lutku veštice na svojoj terasi koja je direktno gledala u svekrvin prozor zbog čega se ova uplašila crne magije, ali onda se pojavio i dokaz kakav je njihov odnos zaista, te se video trenutak kada je Pikeova majka hvata za lice i pokazuje joj da "ućuti", dok pevačica sklanja njenu ruku sa sebe. Za sve to vreme, Pike je stajao i nije radio išta. 

Šakiru je Pikeova majka uhvatila za lice.
twitter/Asandé 

Takođe, fudbaler je dobio svoje i kada je nedavno otišao na utakmicu, a u pauzi je puštena Šakirina pesma, dok je stadion u glas pevao stihove, a Pike se pretvarao da "ne čuje". 

Šakira je definitivno "sahranila" Pikea pred svetom koji je jasno izabrao stranu, a iako se fudbaler još uvek "koprca", njegova ljubavnica nije tako dobro podnela napade ljudi na ulici, dobacivanja, kao i novinske natpise i komentare na mrežama. Sve je otišlo toliko daleko da je potražila i stručnu pomoč, jer je razvila ogromne napade panike. 

Finalni Šakirin udarac stigao je upravo 2. februara, kada je i pevačici i Žeraru rođendan, a dok se fudbaler sklanja od oćiju javnosti i svoj divan dan proslavlja sam, Šakira je dobila "rođendanski poklon" koji je ujedno i finalna osveta Pikeu.

šakira je osvanula na svim bilbordima.
Instagram 

Naime, ona je osvanula na svim bilbordima u Njujorku, na kojima se reklamiraju njeni novi singlovi, koji se svako malo puštaju, a razlog je poseban. Ona je prvi put u karijeri bila prva na svim Billboard listama.

Takođe, prvi put u istoriji Spotifaja, latino umetnik sa najviše Spotify mesečnih slušalaca je žena.

Tako je celi svet slavio sa Šakirom, dok je Pike trenutno sam, bez sinova, a od najomiljenijeg postao je "najomraženiji", i kako stvari stoje, moraće da "proteče još mnogo vode" pre nego što mu bilo ko oprosti ovakvu izdaju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!