Čini se da Šakira napreduje u svom novom okruženju Majamija na Floridi nakon razlaza od bivšeg fudbalera Barselone i Španije Žerara Pikea. Par se razišao nakon što je navodno prevario pop pevačicu sa svojom novom partnerkom Klarom Čiom.

Šakira se sa dvojicom sinova pre dve nedelje preselila u Majami i već postoji mnogo dokaza da oni uživaju u životu u Sjedinjenim Američkim Državama. Sve je unapred isplanirano, u smislu organizacije i planiranja, kao i njene nove vile u Majamiju.

Pored toga, Miami Country Day je mesto koje je odabrano da njena deca prate studije, jedno od najboljih i najekskluzivnijih u gradu u državi Florida. Ali nije sve u obavezama, jer u Majamiju uvek ima vremena i za zabavu.

Šakira sa sinovima se preselila u Majami.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Na snimku Šakire koji ju je obožavatelj uhvatio sa decom na sportskom događaju vidi se kako Kolumbijka uživa sa decom koja su se odlično zabavljala na prvoj utakmici od preseljenja.


U Šakirinoj šetnji Majamijem primećen je jedan detalj na njoj. U pitanju je Balenciaga torba koju je, kako su naveli strani mediji, pevačica dobila od svog bivšeg partnera Pikea 2019. godine i to za Božić.

Šakira nosi poklon od Pikea.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pike se već sprema da stigne

Harmoničan ritam njihovih prvih nekoliko nedelja u Majamiju može biti pokoleban kada se dogodi, unapred dogovorena, poseta Pikea. Prema dogovoru, fudbaler ima 10 dana mesečno da provede sa decom koja trpe uvrede zbog njegove ljubavnice. Pikea neće pratiti Klara Čia, što je Šakira tražila, ali se očekuje da će sastanak u Majamiju biti napet, potvrdili su Pikeovi advokati novinarima.

Pike se sprema da dođe u posetu deci u Majami.
MOS / The Photo One / Profimedia 

Pored toga, prema pisanju 'Vanitatisa', Šakira i Pike su se posvađali pre puta u Majami, jer je bivši fudbaler bio ljut što je pevačica odlučila da se preseli daleko.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!