Otkako su fudbaler Žerar Pike i pevačica Šakira prekinuli 11-godišnju vezu zbog njegove prevare sa 23-godišnjom Klarom Čija Marti, mediji, društvene mreže i javnost ih nisu skidali sa dnevnog reda.

Nakon što je Šakira nedavno objavila pesmu posvećenu svom bivšem, ne štedeći reči, uvrede i prozivke, Pike je na Instagramu postavio selfi sa novom devojkom. Komentari su uglavnom bili negativni, dok su se korisnici društvenih mreža pitali kako je kolumbijsku pevačicu zamenio studentkinjom.

Nije nepoznato da Šakiru svet oduvek diže u nebo zbog neverovatnog izgleda, harizme i energije na koju malo ko ostaje imun, a upravo zbog toga Pikeova nova devojka dobija samo odbijanja od strane javnosti. Čak je objavljeno da je posetila psihologa zbog anksioznosti, kao i da je pretrpela ozbiljan napad nakon pregleda nakon kog je usledila Šakirina pesma.

"Zaustavljaju je na ulici da je pitaju ko je, pevaju joj pesmu, svi je prepoznaju, a ona je prilično stidljiva devojka“, rekla je nedavno voditeljka podkasta 'Mamarazzis', Lorena Vaskez.

„Ona je bila u kući svojih roditelja oko osam dana, radeći od kuće. Trebalo joj je sklonište jer nije raspoložena. Nije lako biti devojka od 23 godine i biti glavna vest Španije i celog sveta. To joj je uzelo danak i trebao joj je još jedan korak", rekao je Sol Ortiz za "Fiesta".

Žerar Pike sa ljubavnicom.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

A onda su Klara i Pike viđeni kako zajedno šetaju Barselonom, što je mnoge iznenadilo jer su se mesecima skrivali od očiju javnosti. Tačnije, ona.

Držali su se za ruke i smejali se, a Pike je u jednom trenutku zagrlio Klaru i sakrio joj lice od paparaca.

I dok su svi sve ovo vreme govorili i pisali da je Klara Šakirina mlađa kopija, to je zapravo veoma daleko od istine. Ako bolje pogledate njene fotografije, uopšte ne liči na nju.

"Daleko je ona od Šakirine kopije", bio je jedan od komentara sa kojim su se brojni korisnici Tvitera složili.

Inače, tokom šetnje Barselonom desila joj se neprijatna situacija - zabila se u bilbord. Iako nije povređena, reakcija njenog dečka je sve iznenadila jer se, umesto da joj pomogne, on joj se smejao u lice. Neki su se odmah prisetili situacije kada je Pikeova majka zgrabila Šakiru za lice i zapretila joj, dok je lažljivi fudbaler mirno posmatrao sa strane sa blagim osmehom na licu.

Pike sa devojkom Klarom.
Europa Press / Zuma Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!