Situacija između Pikea i Šakire i dalje se ne smiruje. Pevačica je izbacila nove pesme u kojima je nastavila indirektno da proziva bivšeg, a iako se fudbaler do sada nije oglašavao po tom pitanju, sada je odlučio da progovori. 

No, njegovi odgovori mnogima se nisu dopali, ponajviše jer je delovalo kao da se pere od bruke za koju je sam kriv, a potom suptilno krivicu prebacio na ženu koja ništa loše nije učinila u čitavoj priči.

Pike se ne odavaja od mlađe devojke sa kojom je prevario Šakiru.
Europa Press / Zuma Press / Profimedia 

Podsetimo, Šakira i Pike rastali su se pre pola godine nakon što je otkrila da je vara sa mlađom Klarom Čijom Malti, sa kojom je i dalje u vezi. Pevačica je je žestoko potkačila u pesmama, uporedila sa Twingom i Casiom, a potom otkrila i druge pikanterije, na šta joj Pike nije ostao dužan. Nakon novih osvetničkih pesmaa, novinari su na sve načine pokušavali da otkriju da li ih je Pike preslušao.

- Da, očigledno, slušao sam to - rekao je fudbaler u intervjuu RAC1, pa je dodao:

- Ne želim da pričam o tome, mislim da ne treba da pričam o tome - rekao je, pa je posle dugog, neprijatnog ćutanja, nastavio:

 - Sve što želim jeste da moja deca budu srećna. Ne želim da pričam o njoj. Mi imamo odgovornost, mi smo roditelji i moramo da zaštitimo svoju decu. Svako donosi svoje odluke - rekao je fudbaler.

Pike ne želi da priča o bivšoj.
printscreen/twitter 

- Ne želim više da pričam. Samo želim da moja deca budu dobro - bio je izričit.

Naravno, ovaj odgovor mnogima je zaparao uši jer se činilo da se iza slike "brižnog oca", kako želi da se predstavi, iako je u par navrata dokazao suprotno, zapravo pokušao da ubedi svet da o nepravdi treba ćutati, odnosno da njegova bruka nije tema javnosti. 

No, tu nije bio kraj njegovom iskazu. Ono što je uzburkalo javnost odmah nakon što se par razišao jeste to što se njegov sin Milan pojavio na događaju Kraljevske lige iako je Šakira bila protiv toga.

Šakira pokušava da zaštiti identitet sinova, dok to Pike ne radi.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Upravo zbog toga ona je bila veoma iznervirana, a Pike je objasnio svoju odluku da dozvoli svom devetogodišnjem detetu da učestvuje na tom događaju.

- Samo želim da moja deca budu dobro, uvek sam imao blizak odnos sa svojom decom. Milan je tražio od mene da se pojavi u Ligi kraljeva. Radovao se tome. Ništa me ne čini srećnijim nego to da mogu da usrećim svog sina. I znate šta, uradio bih to opet - rekao je on.

Ovaj odgovor naišao je na ljutnju i negativne reakcije ljudi na društvenim mrežama, jer smatraju da je u ovakvim situacijama potrebno da se ispoštuje volja oba roditelja.

"Šakira ne želi da eksponira decu javno. Valjda treba staviti neke stvari po strani i odlučiti u njihovom najboljem interesu", "Ja razumem da kao otac želiš da ispuniš želje deci, ali nekad bi trebalo da budeš taj koji je odgovoran i odrastao i doneseš pravu odluku", "Nisi to radio godinama, a sad si se setio. Siguran sam da je Milan i ranije tražio tako nešto", "Ljigavac", "Podrška za Šakiru", "Čemu to - svako priča za sebe? Ti da si želeo najbolje za sinove, ne bi uradio sve ovako, nego bi seo sa tom ženom, rešio sve, a ne da detalji afere preplave medije i da ih zadirkuju u školi zbog tate koji ima fetiš na klinke"... samo je delić koji se mogao pročitati, i sada je jasno da ova drama neće imati kraj u skorije vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!