Kako stvari stoje, situacija između Šakirei Pikea malo se otrgla kontroli. Pevačica je, bez sumnje, neko ko je iz čitave priče izašao slomljenog srca, pogotovo kada se saznalo da ju je bivši partner zamenio studentkinjom od samo dvadesetak godina. Ipak, neko bi rekao da će dve osvetničke pesme biti dosta.

Pike je prevario Šakiru sa studentkinjom Klarom.
Instagram 

Nažalost, Šakira nema nameru da zastavi sa otrovnim strelicama upućenim Pikeu, a ovog puta, otišla je, prema mišljenju mnogih, ipak malo predaleko. Toliko, da pojedinci komentarišu i da bi ipak trebalo obavestiti policiju - blagovremeno. 

šakira ne prestaje da provocira bivšeg.
Shutterstock 

 Naime, na Dan zaljubljenih, Šakira je objavila video na svom TikToku u kojem igra uz džoger, dok čisti kuhinju i pevuši sledeće stihove: "Mogla bih da ubijem svog bivšeg, nije najbolja ideja / Njegova devojka je sledeća, kako sam dospela ovde? / Mogla bih da ubijem svog bivšeg, ali ga još volim / Radije bih bila u zatvoru nego sama".

Mnogi su ovo protumačili kao direktnu pretnju Pikeu i njegovoj devojci Klari, a "šala" se malo kome dopala. 

"Čisti njegovu krv", "Ne smem ni da pomislim šta će biti ako Klara i Pike ovo vide", "Meni ovo nije na mestu", "Ženo, osvetila si se, sada je stvarno dosta", "Ovo nije način na koji treba da se obraćaš Pikeu", "Ja ne mogu da verujem da je ovo objavila", "Ne sviđa mi se jer će ovo videti jednog dana njeni sinovi. Ako je Pike bio se***a, ne mora i ona", samo je delić komentara.

Šakira se našla na meti kritika zbog poslednjeg poteza na mrežama.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naravno, bilo je i onih koji su bili zbunjeni što mopom briše tepih, kao i drugih koji su je slepo podržali. Ipak, mogli su se pročitati i komentari da je ovo nešto što bi uradila Britni Spirs, kao i da pevačica nije dobro i da bi trebalo da potraži pomoć psihologa. 

Bilo kako bilo, Šakira se nije odgovorala na komentare, te ostaje samo da se nadamo da je ovo sve bila samo loša šala, te da zaista nema razloga za brigu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!