Šakira i Pike ne prestaju da budu glavna tema medija od kako su prošle godine objavili da se rastaju nakon 12 godina veze. Svaki njihov potez je pod budnim okom javnosti, a svet kao da se podelio u dva tabora - oni koji su na strani izdane i povređene žene, i oni koji ne vide ništa loše u ponašanju fudbalera.

Međutim, poslednji nejgov potez naterao je čak i njegove fanove da podignu obrvu i iskritikuju postupak koji je sve samo ne očinski. Naime, iako je Pike u više navrata uslikan sa sinovima dok se igraju i grle, ipak se stekao utisak da nije tako dobar otac kako se predstavlja jer u ključnim trenucima nije reagovao onako kako bi svaki roditelj  trebalo da uradi. 

Naime, mrežama kruži snimak na kojem se vidi Pike koji vraća svoje sinove Milana i Sašu u porodični dom. Fudbaler se parkirao nedaleko od ulaza, a najpre se vidi mlađi, Saša koji dolazi do ulaznih vrata i zvoni kako bi im bilo otvoreno, a potom stariji, Milan koji je jedva nosio pretešku torbu sa opremom, verovatno sa treninga. 

Napolju je padala kiša, a fudbaleru nije palo na pamet da izađe i pomogne sinovima, već je "zgazio na gas", i u punoj brzini nastavio dalje, ne čekajući čak ni da se gepek zatvori.

Korisnici društvenih mreža bili su zgroženi snimkom. Prozvali su ga za neodgovornog oca kojem nije palo na pamet da izađe i pomogne deci i pozdravi se sa njima kako treba, jer je više brinuo o tome da on ne pokisne, kao da je od šećera. 

"Velika kiša. Milan nosi tu ogromnu torbu, a veliki otac Žerar Pike nije sposoban ni da siđe i pomogne svojoj deci. Toliko je nestrpljiv da ode, da nije ni zatvorio prtljažnik automobila", napisala je korisnica društvenih mreža koja je podelila snimak.

Pike se pokazao kao loš otac.
printscreen/twitter 

Ispod njene objave su se nizale kritike.

"Kakav užasan otac, ne pomaže im oko torbe, niti se oprašta od njih s ljubavlju, a jadni Milan jedva se nosio s teretom", "Kakav otac pun ljubavi... Ono što deca žele je da uskoro vide svoju majku", komentarisali su. 

Bilo je i onih koji su se čudili kako je Šakira sve te godine i mogla da ostane s Pikeom, s obzirom da je jasno da je on "otac za igru, a ne neko na koga se može osloniti". 

Šakira mnogo više vodi računa o deci.
Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Još uvek me zbunjuje što je Šakira potrošila 12 godina na ovog čoveka, onog koji je ostavio decu, a jedno od njih se bori s nošenjem torbe teške kategorije", napisao je jedan korisnik društvenih mreža.

Komentari su se nastavili i nisu bili nimalo pozitivni. "Taj isti čovek gledao je rođenu majku dok davi ženu koja mu je rodila sinove i nije uradio ništa, šta dalje da očekuju", "Onoj ženi treba dati orden što je trpela ovakvog muškarca 12 godina"... samo je delić komentara, a da će se Pike dozvati pameti, ostaje samo da se nadamo.

Pike je ćutao kada je njegova majka davila Šakiru.
twitter/Asandé 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!