Kako stvari stoje, u porodicu Pike/Malti stiže prinova. Barem tako pišu strani mediji nakon što je par uhvaćen u apoteci gde su kupovali, ni manje, ni više, nego test za trudnoću. Apotekarka koja im je navodno prodala test rekla je da je nekadašnja ljubavnica, a sadašnja devojka Žerara Pikea bila nervozna, ali da je par bio srećan.

Zvaničnih informacija još uvek nema, a na mrežama se već pojavila njihova fotografija iz apoteke. Sve je poteklo od novinara Gustava Ćerijanija koji tvrdi da mu je upravo apotekarka priznala da je paru prodala test za trudnoću.

Pike i Klara navodno očekuju prinovu.
Instagram 

Ove vesti došle su kao šok za Šakirine obožavatalje, koji sa strepnjom očekuju njenu rekaciju. Podsetimo, Šakira i Pike rastali su se nakon 12 godina veze i dvoje dece, sinova Milana i Saše, a razlog je upravo bila Klara Čia, koja je Pikeova ljubavnica.

Pike i Šakira rastali su se nakon 12 godina.
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon što se saznala istina, fudbaler se u javnosti pojavljivao sa Klarom, što je bilo suprotno od dogovora sa bivšom partnerkom po kojem godinu dana nije trebalo da eksponiraju nove partnere. 

Pike i KLara uhvaćeni su dok su kupovali test za trudnoću.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nakon javnog poniženja, Šakira je objavila i dve pesme u kojima je udarila na bivšeg, ali Pike je svaki put uspevao da okrene stvari u svoju korist. Ipak, dešavanja nisu prošla bez posledica, te je tako Klara navodno potražila pomoć psihologa zbog učestalih pretnji na mrežama, kao i dobacivanja na ulici.

Klara je navodno potražila stručnu pomoć.
Europa Press / Zuma Press / Profimedia 

Ipak, ove vesti demantovao je Pike, koji se od svoje devojke ne odvaja, i za sada se čine kao skladan par.

Ostaje da vidimo da li u pričama o trudnoći ima istine, iako ovako nešto ne bi bilo iznenađenje, s obzirom da je i sam indirektno odgovorio bivšoj na stih da je "Roleks zamenio Kasiom", sa: "Kasio će trajati zauvek", što su mnogi protumačili kao da je ljubav sa Kijom prava i doživotna.

Ukoliko je sve onako kako pišu strani mediji, prinova ne bi trebalo da bude iznenađenje, a ovaj potez mnogi su komentarisali i kao šamar u lice Šakiri.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!