Šakira i Pike mesecima više nisu zajedno, a iako se čini da je fudbaler uplovio u mirnu luku sa nekadašnjom ljubavnicom Klarom Čijom, to se ne može reći za pevačicu koju kao da tek sada stiže sve ono što je trpela i žrtvovala zbog Žerara. 

Osim što ga je isprozivala u pesmama na novom albumu, sada je prvi put i progovorila o odnosu sa njim i otkrila koju je grešku napravila u njihovom odnosu koja ju je skupo koštala. 

Šakira je progovorila o odnosu sa Pikeom.
- / The Photo One / Profimedia 

Kao što je poznato, par je bio zajedno 12 godina i zajedno dobio dvojicu sinova, a za sve to vreme o njihovoj ljubavi pisalo se u superlativu, iako je bila daleko od toga. Setimo se samo starog snimka koji je nastao još dok su Šakira i Pike bili zajedno, kada njegova majka, kako se čini, šamara pevačicu, odnosno hvata je snažno za bradu. 

Šakira se sukobila sa Pikeovom majkom.
twitter/Asandé 

Kasnije su neki izvori potvrdili da su sukobi između snaje i svekrve bili veoma česti, te da je do problema došlo čak i nakon raskida para. Ni Šakira ni Pike navode nisu komentarisali, te je ostalo nepoznato da li su priče istinite ili ne. 

Takođe nije bilo poznato (do sada) kakav je njihov odnos zapravo bio. Šakira je konačno otkrila sve što se odvijalo pre otkrića da je Pike vara i mnogi su bili iznenađeni jer se očekivalo da je odnos bio u nekoj vrsti krize ili slično. 

Šakira je otvorila dušu o raskidu sa Pikeom.
Europa Press Reportajes / ContactoPhoto / Profimedia 

U intervjuu za Billboard rekla je da je mislila da će ona i njen bivši Žerar Pike biti zajedno i srećni do kraja života. 

"Prioritet mi je bio dom, moja porodica. Verovala sam u "dok nas smrt ne rastavi." Verovala sam u taj san, i imala sam taj san za sebe, za svoju decu", ispričala je Šakira. 

Kolumbijska hitmejkerka je dodala da se nada da će imati večnu ljubav sličnu njenim roditeljima, koji su zajedno već 50 godina.

Šakira je mislila da će ostariti sa Pikeom.
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Vole se kao prvog dana, ljubavlju koja je jedinstvena i neponovljiva. Tako da znam da je moguće. I to je uvek bio moj primer. To je ono što sam želela za sebe i svoju decu, ali to se nije dogodilo."

Razmišljajući o svojoj bivšoj romansi sa Pikeom, 46-godišnja pevačica je priznala da je morala da svoju muzičku karijeru stavi na stranu dok je živela sa bivšim profesionalnim sportistom u Španiji.

"Stvar je u tome što sam mu bila posvećena. Porodici, njemu. Bilo mi je veoma teško da se bavim svojom profesionalnom karijerom dok sam bila u Barseloni", rekla je ona.

Šakira nije želela da ostavi decu da bi se bavila muzikom.
Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Nisam mogla da ostavim svoju decu i da odem negde da pravim muziku van svoje kuće. Bilo je teško održati ritam", dodala je Šakira.

 Pevačica se takođe osvrnula i na to da je njenim sinovima teško pala medijska pažnja, zbog čega je preseljenje u SAD bilo pun pogodak.

"Medijska situacija je bila teška za njih u Barseloni. Svaki dan smo imali paparace na pragu. Ovde su kao i sva normalna deca koja uživaju u normalnosti, što bi škola trebalo da bude: sigurno utočište gde mogu da budu svoji."

Dakle, sudeći po Šakirinim rečima, njena najveća greška bila je to što je zapostavila sve svoje zarad muškarca i nade da će doživeti ljubav kakvu imaju njeni roditelji. Ipak, lepo je videti da pevačica nije izgubila veru u ljubav i "happy end" te ostaje samo da se nadamo da će uspeti da nađe pravog partnera koji joj nikada neće uraditi ono što je Pike.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Pike u sukobu sa iznerviranim fanovima Šakire Espreso

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!