Venčanje Marka, rođenog brata fudbalera Žerara Pikea postalo je glavna tema medija samo zbog Klare Čije, nove devojke proslavljenog sportiste. Najpre su svi negativno ocenili njenu odevnu kombinaciju koja je, prema mišljenju modnih kritičara "previše obična" za tako veliki događaj, i pre je da se nosi na venčanje na plaži ili slično. 

Pike je na venčanje brata došao sa novom devojkom.
Jordi Martin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, zamerali su joj i što ispod tanke tkanine nije nosila brushalter. Potom su se ponovo zaređali i komentari o sličnosti između Pikeove nekadašnje partnerke i ljubavnice, odnosno nove devojke.

I zaista, na momente je Klara zaista izgledala kao Šakira, zbog čega su neki morali dobro da protrljaju oči. Međutim, mnogi su primetili još nešto - to kako Pikeova majka tretira Klaru. 

Dok je sa bivšom snajkom imala više nego zategnut odnos, te je čak i uhvaćeno kada ju je jednom prilikom uhvatila za lice, a pojavile su se i informacije da ju je redovno šamarala, čak i pred decom, čini se da protiv Klare nema apsolutno ništa. Naprotiv. 

Veselile su se zajedno, kao da su rod najrođeniji, čime je jasno da je nova devojka apsolutno prihvaćena od strane Pikeove porodice. 

Šuška se i da je fudbaler upravo na dan svadbe brata zaprosio Klaru, ali vesti nisu potvrđene.

"Pike i Klara planiraju da se uskoro venčaju i pažljivo biraju datum kada će saopštiti da su se verili", rekao je izvor, piše Daily mail, a da li će sve biti tako, ostaje da vidimo.

Bonus video:

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI Espreso

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!