Od kako se preselila u Majami, čini se da je slavnoj pevačici Šakiri baš krenulo. Osim što je zaređala hitove, pevačica je veoma popularna i kod slavnih neženja. 

Ipak, iako se isprva činilo da nije zainteresovana za novu vezu, čini se da se njeno srce ipak uspeo da osvoji niko drugi do šampion Formule 1 i jedan od najpoželjnijih frajera Luis Hamilton. 

Šakira uživa u novoj vezi.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, već neko vreme svet bruji o novoj romansi, što je Šakira ponovo "podgrejala" nakon što se pojavila na trci Španije. Zdušno je bodrila Luisa Hamiltona, i bila više nego dobro raspoložena i zadubljeno je posmatrala trku.

Inače, kolumbijska pevačica i Luis par dana pre toga uslikani u jednom restoranu, a potom su se nekoliko sati kasnije zajedno ukrcali na jahtu sa prijateljima i Šakirinim sinovima Milanom i Sašom.

Kako izvori sada kažu, Šakira i Hamilton održavaju stvari "zabavnim i koketnim". "Oni provode vreme zajedno i u fazi su 'upoznavanja'", dodao je.

Međutim, ove vesti nisu se dopale svima. Navodno je Tomu Kruzu ego povređen nakon što ga je Šakira odbila i zamolila ga da prestane da flertuje sa njom u javnosti. Još kada su tek nastale glasine da se zabavlja sa Luisom Hamiltonom, Kruza je to razljutilo jer je vozača Formule 1 uvek smatrao svojim "prijateljem", tvrdi insajder za Radar Online.

Šakiri se nije dopalo to što je sa njom flertovao Tom kruz.
DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"To je bio veliki udar za Tomov ego. To mu je teško palo jer on smatra Luisa prijateljem. Kruz je čak rekao svojim prijateljima da su on i Šakira 'imali neverovatnu hemiju' i da smatrao da je vreme da uplove u vezu", rekao je insajder.

On je takođe otkrio i da je Šakira zamolila Kruza "da prestane da flertuje sa njom" jer je situacija "previše“ za nju.

Međutim, mnoge je zanimalo i kako na sve reaguje Šakirin bivši, fudbaler Žerar Pike. Podsetimo, on je pevačicu prevario sa studentkinjom Klarom Čijom, a malo nakon toga saznalo se i da je Šakira godinama trpela nasilje kako od njegove majke, koja ju je čak i navodno ošamarila u nekoliko prilika, a što je i sama otkrila na neki način upravo u novim pesmama. 

Šakirin bivši nije želeo da komentariše njenu novu vezu.
Shutterstock 

Iako se Pike nije zvanično oglašavao po pitanju ljubavnog života svoje bivše drage, njegovi stari tvitovi ponovo su ugledali svetlo dana, ali i fotografije. 

"Takav je život dragi, mislio si da si ti pobednik, šampion, a gledaj ovo sada... Pitam, ko sada nosi krunu?", glasi jedan od mnogobrojnih komentara na Tviteru.

Na ovu i slične provokacije Pike nije odgovarao, ali je sigurno da mu nije svejedno budući da je upravo Hamilton bio jedan od njegovih uzora, o čemu svedoči i njegove fotografije sa Milanom i Sašom uslikane upravo pored bolida čuvenog vozača Formule 1.

Bonus video:

PIKE JAVNO PONIZIO ŠAKIRU! Espreso

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!