Od kako se preselila u Majami, mediji ne prestaju da Šakiru prate u stopu, a posebno im je zanimljiv njen ljubavni život. Nakon, kako se činilo udvaranja omraženog Toma Kruza, koji ju je očarano gledao na trkama Formule 1, ćaskao sa njom i navodno joj nakon toga poslao cveće na kućnu adresu, čini se da je pevačicino srce ipak osvojio neko drugi. 

Šakiru je muvao Tom kruz.
DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, već neko vreme svet bruji o novoj romansi, što je Šakira ponovo "podgrejala" nakon što se pojavila na trci Španije. Zdušno je bodrila Luisa Hamiltona, i bila više nego dobro raspoložena i zadubljeno je posmatrala trku.

Ispratila je i pobedu Maksa Verstapena, dok su se na drugom i trećem mestu su se našli Luis Hamilton i Džordž Rasel.

Inače, vest o njihovoj vezi kruži već neko vreme, a sve je počelo kada su kolumbijska pevačica i Luis bili uslikani u jednom restoranu, a potom su se nekoliko sati kasnije zajedno ukrcali na jahtu sa prijateljima i Šakirinim sinovima Milanom i Sašom.

Uživali su na jahti vrednoj 20 miliona dolara, a paparaco fotografi su primetili i da je prihvatila Hamiltonovu ponudu za pomoć dok se pela na jahtu.

Naravno, pevačica kao ni do sada nije želela da komentariše privatni život i navode o vezi, te ostaje da vidimo da li će se čuveni zavodnik i prevačica možda i zvanično uploviti u odnos ili će sve ostati "letnji flert".

Inače, Hamilton je i ranije poznat po tome što je kraj sebe imao samo najlepše žene. Zabavljao se dugo sa Nikol Šerzinger i mnogi su im prognozirali brak, da bi se potom saznalo da ne samo da je varao lepu pevačicu, već je više od nje voleo svoje automobile, kako je ona jednom prilikom rekla.

Luis Hamilton varao je Nikol.
Shutterstock 

Zabavljao se i sa Ritom Orom, Rijanom, Sofi Riči, Vini Harlou, Niki Minaž i mnogim drugim, ali do sada nijedna nije uspela da ga "veže", a da li će to poći Šakiri za rukom, ostaje da vidimo. 

Bonus video:

PIKE JAVNO PONIZIO ŠAKIRU! Espreso

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!