Ne kaže se za džaba "ko visoko leti, nisko pada". Uostalom, kako drugačije opisati sve ono što se dešava Eštonu Kučeru trenutno? 

Glumac koji je dugo izbegavao ruku pravde sada konačno dobije svoje, nakon godina i godina "izvlačenja". Iako se u javnosti predstavljao kao porodičan čovek i "dobar dečko iz kraja", priča se potpuno promenila od 2023. kada su svi njegovi skandali došli na naplatu, o čemu će biti reči dalje u tekstu. 

Kučer sada listi može da doda još jedno suđenje i to zbog dobrog druga Pi Didija koji je trenutno u bekstvu nakon policijske racije. 

Pi Didi je optužen za podvođenje.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, federalni agenti za unutrašnju bezbednost u martu su upali u Didijeve vile u Majamiju i Los Anđelesu u potrazi za dokazima o umešanosti u trgovinu belim robljem, a njegov navodni saradnik Brendan Pol je uhapšen zbog optužbi da je reperova mula za narkotike.

Didi (54) i Ešton (46) su prijatelji decenijama, ali glumac neće ni na jedan način komentarisati skandal, a upućeni tvrde da mu je supruga Mila Kunis zabranila bilo kakav kontakt sa reperom.

"Nema šanse da Ešton ili Mila trenutno pokažu bilo kakvu javnu podršku Didiju. Bez obzira na Eštonovo dugo prijateljstvo sa njim, on se udaljio od Didija nakon što ga je pevačica Kesi prošle godine optužila da ju je tukao, a još više nakon novih optužbi. Mila neće dozvoliti Eštonu da stupi u bilo kakav kontakt. On očekuje sudski poziv jer su dobri prijatelji već 20 godina", ispričao je izvor za "Daily Mail".

"Ešton i Mila su bili vrlo povučeni nakon što su dali podršku Deniju i neće dozvoliti sebi da na bilo koji način budu uvučeni u nov haos. Oni su fokusirani na svoju porodicu i brak i trenutno uživaju u jednostavnom porodičnom životu kod kuće", zaključio je insajder.

Inače, prijateljstvo Kučera i Didija datira još od pre više od 10 godina kada su vodili neke MTV emisije. Reper i glumac su se zbližili, i to toliko da je Kučer, po svemu sudeći bio očevidac onoga što se dešavalo na zabavama u reperovoj vili, što je sam potvrdio, u neku ruku kada je odbio svojevremeno da podeli detalje sa Didijevih žurki.

"Ima mnogo toga što ne mogu da kažem". Zatim je zastao pre nego što je dodao: "Ne mogu ni to da kažem", što je bilo dovoljno da se stvori celokupna slika. 

Inače, Pi Didi o kojem se ovde pisalo i prošlog leta kada je navodno "muvao" Severinu prilikom odmora u Hrvatskoj, se ograđuje od optužbi, iako su još pre nekoliko meseci u javnost izašle njegove bivše partnerke i iznele detalje o stravičnom zlostavljanju

Kasandra Ventura koja je Didija upoznala sa 19 prva se oglasila i rekla da je reper od samog početka imao potrebu da je kontroliše, te da ju je prisiljavao na odnose sa muškim prostitutkama i snimao. Takođe je tvrdila da ju je silovao, kao i da ju je često "divljački tukao".

S obzirom da ove optužbe nisu, što se kaže, od juče, jasno je da su mnogi u Holivudu čuli i znali za to, ali da su jednostavno okretali glavu. A sada se čini da je i Kučer bio jedan od njih. Mada, s obzirom na pređašnje lične skandale, ovako nešto ne čudi. 

Ubistvo bivše devojke

Tako je u jednom trenutku kružila priča da je bio umešan u ubistvo bivše devojke Ešli Elerin. Oni su, nakon što su se poznavali neko vreme, imali dogovor da izađu na romantični sastanak, ali se Ešli nije pojavila, a glumac je sutradan saznao da je brutalno ubijena u svom domu.

Ešton Kučer na svedočenju za ubistvo.
Genaro Molina / AFP / Profimedia 

Kasnije je otkriveno da je ubica 43-godišnji Majkl Garđulo, kog su mediji nazvali "holivudski koljač". Tokom suđenja počiniocu, Ešton Kučer je svedočio, a tada je ispričao da je kasno došao po Ešli. Ranije u toku večeri je više puta odlagao njihov susret, pa se zabrinuo da je ona ljuta na njega kada je primetio da mu se ne javlja i ne izlazi iz kuće. Zbog toga je, ispričao je u sudnici, pogledao kroz prozor i video na podu nešto za šta je pomislio da je crveno vino, a Ešli i dalje nije bilo, pa je otišao kući.

Kada je saznao da je njegova devojka ubijena, uspaničio se, ispričao je Kučer.

"Moji otisci prstiju su bili na vratima i počeo sam da paničim. Rekao sam policiji: 'Pustite me da ispričam šta se desilo'", rekao je Ešton Kučer na suđenju 2019. godine.

Na ovaj događaj sve je podsetila jedna od žrtava njegovog kolege Denija Mastersona koja je na svom profilu napisala: "Dragi Eštone, znam tvoje tajne koje tvoj "uzor" krije. One koje bi te okončale. Jesi li zaboravio da sam bila tamo? Bio je uključen spikerfon one noći kad si pozvao Denija, 21. februara 2001. godine. Čula sam sve. Čula sam plan. Po mom mišljenju, ti si jednako bolestan kao tvoj "mentor".

Ešton kučer je optužen za užasne stvari.
RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zbog svega su mnogi uvereni da postoji deo priče koji glumac nije podelio. Da li je Ešton video nešto više, ali kao mladi glumac na početku karijere nije želeo da se petlja i kompromituje? Zašto bi mu bio potreban plan? Šta je to rekao Deniju Mastersonu? 

Branio Mastersona za silovanje

Kučer je malo pre toga pružio podršku svom nekadašnjem kolegi iz serije "Vesele sedamdesete", nakon što je više devojaka izašlo sa dokazima da ih je Masterson silovao. Podsetimo, Deni Masterson je proglašen krivim po dvema tačkama optužnice za silovanje nakon ponovljenog suđenja, s obzirom da se prvi put u sve mešala sajentološka crkva. 

Vesele sedamdesete.
20thCentFox Collection / Everett / Profimedia 

Njegovo zlostavljanje je bilo toliko brutalno, da su devojke otkrile da su silovane do povraćanja, što je Mastersonov advokat branio rekavši da je njegov klijent samo "loš ljubavnik".

Deni Masterson je optužen za zlostavljanje.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Javnost je bila zgrožena, a onda se saznalo da su upravo Kučer i njegova supruga Mila Kunis jedni od onih koji su poslali pismo kako bi sudija ublažio kaznu i nazvali svog prijatelja "dobrim čovekom". 

Nakon stravične osude, Kučer i njegova supruga povukli su se iz javnosti.

Pročitajte još: BIVŠU JE VARAO, UCENJIVAO I PSIHIČKI URNISAO A ZBOG BRATA HTEO DA SE UBIJE: Nedavno je bizarnim otkrićem zgrozio javnost

Zlostavljao i Demi Mur

Na kraju, nemoguće je ne spomenuti i njegovu bivšu ženu Demi Mur koju je zlostavljao tokom braka. Terao ju je na trojke, ponižavao, javno sramotio, naročito ako bi pila. 

Ešton Kučer je maltretirao Demi Mur.
Shutterstock 

Tražio je da urinira po njemu, posvađao je sa ćerkama. Takođe ju je i varao na svakom koraku, čak i kada je Demi izgubila njihovo dete. Glumica je o svemu pisala u svojoj biografiji, a Kučer je tvrdio da su to laži.

Međutim, nakon svega, javnost više nije uverena da je baš toliko "nevinašce" za kakvo se predstavljao.

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Ešton Kučer

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje  Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!