Američki glumac Deni Masterson, domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Hajda u seriji "Vesele sedamdesete", osuđen je za silovanje dve žene zbog čega mu predstoji najmanje 30 godina zatvora, dok mu još preti i doživotna kazna. Kao bomba je odjeknula ova vest u svetskoj javnosti i, posebno, na društvenim mrežama, naročito nakon što je isplivalo da su njegove kolege iz čuvenog sitkoma Ešton Kučer i Mila Kunis pisali pismo sudiji da ga odbrane.

Nakon što je otkriveno da su oni sudu dostavili pismo u kom su opisali kako oni vide ličnost Denija Mastersona, oglasila se njegova bivša devojka Krisi Biksler. Ona je, takođe, ranije optužila glumca za seksualno uznemiravanje i silovanje, ali su njene optužbe odbačene, a sada je na Instagramu podelila misterioznu poruku.

Ešton Kučer na suđenju za ubistvo devojke
Genaro Molina / AFP / Profimedia 

– Dragi Eštone, znam tvoje tajne koje tvoj "uzor" krije. One koje bi te okončale. Jesi li zaboravio da sam bila tamo? Bio je uključen spikerfon one noći kad si pozvao Denija, 21. februara 2001. godine. Čula sam sve. Čula sam plan. Po mom mišljenju, ti si jednako bolestan kao tvoj "mentor"– napisala je Bikslerova.

Fanovi Eštona Kučera odmah su se zapitali šta se to dogodilo 21. februara 2001. godine, a odgovor je takav da su se pojavila nova pitanja, piše Glossy.

Ubistvo (umalo) devojke Eštona Kučera

Ovaj datum je veoma značajan u životu slavnog glumca jer je to veče u kom je ubijena Ešli Elerin, s kojom je baš tada trebalo da izađe. Oni su, nakon što su se poznavali neko vreme, imali dogovor da izađu na romantični sastanak, ali se Ešli nije pojavila, a glumac je sutradan saznao da je brutalno ubijena u svom domu.

Kasnije je otkriveno da je ubica 43-godišnji Majkl Garđulo, kog su mediji nazvali Holivudski koljač.

Tokom suđenja počiniocu, Ešton Kučer je svedočio, a tada je ispričao da je kasno došao po Ešli. Ranije u toku večeri je više puta odlagao njihov susret, pa se zabrinuo da je ona ljuta na njega kada je primetio da mu se ne javlja i ne izlazi iz kuće. Zbog toga je, ispričao je u sudnici, pogledao kroz prozor i video na podu nešto za šta je pomislio da je crveno fino, a Ešli i dalje nije bilo, pa je otišao kući.

Ešton Kučer na suđenju za ubistvo devojke
Genaro Molina / AFP / Profimedia 

Kada je saznao da je njegova nesuđena devojka ubijena, uspaničio se, ispričao je Kučer.

– Moji otisci prstiju su bili na vratima i počeo sam da paničim. Rekao sam policiji: "Pustite me da ispričam šta se desilo"– rekao je Ešton Kučer na suđenju 2019. godine.

Međutim, zbog objave Krisi Biksler, koja tvrdi da je glumac pozvao Denija Mastersona i da su oni skovali neki plan, mnogi su uvereni da postoji deo priče koji glumac nije podelio. Da li je Ešton video nešto više, ali kao mladi glumac na početku karijere nije želeo da se petlja i kompromituje? Zašto bi mu bio potreban plan? Šta je to rekao Deniju Mastersonu? I da li Bikslerova uopšte govori istinu?

Inače, Majkl Garđulo, ubica Ešli Elerin je, inače, 2021. osuđen na smrtnu kaznu, koju trenutno čeka u Državnom zatvoru "Sejnt Kventin" u Kaliforniji.

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Ešton Kučer

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Glossy.esspreso