Novi dan, nova bizarna teorija o kraljevskoj porodici. Akteri su, ovog puta, kralj Čarls, princ Vilijam i pokojna Dajana, a sve je krenula nakon što se na mrežama pojavila fotografija sina kraljevog rođenog brata Edvarda

Naime, juče, na uskršnjoj liturgiji, u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru, pojavio se i Džejms vikont Severn (16) sa roditeljima - vojvotkinjom i vojvodom od Edinburga. 

Džejms u kapeli.
Hollie Adams / PA Images / Profimedia 

Ovaj dečak privukao je veliku pažnju kada se 2022. pojavio na sahrani kraljice Elizabete II u Londonu, jer je mnoge podsetio na Vilijama, zbog izuzetno tužnog razloga - on je likom bio kopija princa na sahrani njegove majke Dajane. 

Upravo zbog fotografije na kojoj je Vilijam iza kovčega majke, mnogi su pre dve godine mislili da su doživeli deža vi, kada si videli Džejmsa iza kovčega Elizabete.

"Mladi Džejms vikont Severn toliko liči na Vilijama, kada je princ bio sličnih godina i morao javno da prođe kroz toliki bol, tako hrabar mladić #poštovanje", komentarisali su na X-u: "Da li do mene, ili Džejms vikont Severn ovde izgleda kao mladi princ Vilijam. Podseća na njega na Dajaninoj sahrani i dok je hodao iza kovčega", "Džejms vikont Severn toliko liči na Vilijama, Edvarda, Fila, Harija, čak i kraljicu. Moje oči su bile usmerene ka njemu sve vreme.. Sa 14 godina da to uradi tako stoički".

Sada je mladi Džejms porastao, a ovog puta, mnogi su komentarisali da na Vilijama liči ne samo stavom već i likom. A to, sada vam je već jasno, pokrenulo i brojne sulude teorije poput priča da je upravo Vilijamu pravi otac Edvard

Ipak, razlog nastanka ovih bizarnih priča nije teško naslutiti ako se uzmu u obzir priče da je Edvard navodno bio zaljubljen u Dajanu.

Poznato je da omiljena princeza nije bila srećna u braku sa Čarlsom, pogotovo od kako je saznala da je sve vreme vara sa Kamilom.

Dajana nije bila srećna sa Čarlsom.
Photonews Scotland / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dajanin život sa budućim kraljem veoma brzo se pretvorio u agoniju. Bila je nesrećna i usamljena, a o svojoj boli retko kome je mogla da priča. Kraljica joj je praktično okrenula leđa, kao i najbolja prijateljica Sara Ferguson, ali daleko od toga da je Dajana bila sama.

Iznenađujuće, jedan od onih koji joj se uvek našao bio je niko drugi do Čarlsov najmlađi brat Edvard.

Naime, izvori bliski kraljevskoj porodici u to vreme posvedočili su da je Edvard bio do ušiju zaljubljen u Dajanu. Saosećao je sa njom, bio opčinjen njenim likom... ali je znao da među njima nikada neće biti ičega.

Pročitajte još: ČARLS DOZVOLIO KEJT ONO ZBOG ČEGA JE MRZEO DAJANU: "Dar" mrtve princeze prepustio snaji bez problema

Zbog toga se odlučio za drugačiji pristup, i odlučio da joj bude najbolji prijatelj ako već ne može da joj greje postelju, a da u pričama da je zaljubljen u princezu ima istine bilo je načinio šok potez i oženio se sa lepom Sofi Rajs Džons koja je bila slika i prilika Dajane.

Oboje su bili veoma bliski sa omiljenom pricezom, čak i nakon njenog razvoda.

Međutim, da stvari nisu načisto bilo je jasno i na dan njene sahrane, kada se Edvardova supruga nije pojavila, upravo zato što je izgledala kao Dajana u mlađim danima jer bi to bilo preteško za javnost.

Kraljevska porodica ove priče nikad nije komentarisala, te će ostati misterija da li je zaista Edvard bio ludo zaljubljen u Dajanu, iako mu pojedini "dokazi", ako se to uopšte i može tako nazvati, ne idu na ruku.

Sada su ove priče ponovo zaživele od kako se u javnosti pojavio mladi Džejms, te su pojedinci otišli toliko daleko da su tvrdili da je Vilijamov otac zapravo Edvard, što je, morate priznati, ipak nemoguće. Ali, da mladi Vilijam i Edvardov sin Džejms liče - to je istina, iako bi tu trebalo povući liniju.

Bonus video:

Princ Vilijam i Rouz TikTok/drjulia8

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!