Iako je kraljica Elizabeta preminula pre gotovo 8 meseci, određeni detalji koji su se odvijali tokom sahrane tek sada su procurili u javnost. očekivano, situacija nije išla u korist Harija, a ni Megan. 

Naime, kako tvrdi Robert Džobson u svojoj novoj knjizi "Novi kralj", pokojna kraljica nije bila oduševljena ponašanjem najmlađeg unuka i njegove supruge, smatrajući daje sve to "ludo", te da je Hari toliko opsednut Megan da se to negativno odrazilo i na njegovu moć rasuđivanja.

Princ Hari je opsednut Megan.
I-Images / Zuma Press / Profimedia 

Prema Džobsonovim rečima, kraljica je bila ljuta zbog svega što je princ izrekao o svojoj porodici. Jedan od intrigantnih detalja u knjizi bio je i tad da je kraljica naredila da se detaljno pregleda biblioteka u Sandrigemu uoči samita o Megzitu 2020. zbog potencijalnih prisluškivača. Na sve načine je pokušavala da osigura privatnost tokom razgovora sa Harijem. 

Kraljica je želela da razgovara sa Harijem na miru.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Elizabeta je obožavala svog unuka, ali je bila umorna od njegovih napada i ispada, kao i od svađa sa Vilijamom kojima je i sama prisustvovala. 

Džobson otkriva i da je Elizabeta odlučila 2020. da nije potrebno da se Megan uključi u samit preko video poziva plašeći se da bi to moglo da bude trajno snimljeno i da dospe u javnost.

Kraljica nije bila oduševljena sa Megan.
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Interesantno je i da se autor osvrnuo na dan kada je kraljica preminula, a kada su se, nakon dužeg vremena sreli Vilijam i kejt sa Harijem i Megan. 

Kejt Midlton se požalila zbog toga što je morala da glumi finoću.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Njihove zajedničke fotografije preplavila su mreže, a mnogi su se nadali da će se braća konačno pomiriti. No, iako su se okupili, i "pozirali" kao porodica, istina je bila drugačija. 

Kako Robert tvrdi, Kejt je zajednička šetnja bila "skoro nepodnošljiva", a jednom od starijih članova porodice rekla je da je javna demonstracija jedinstva bila "jedna od najtežih stvari koje je ikada morala da uradi". Razlog su negativne emocije između nje, Vilijama i Harija i Megan, što nije iznenađujuće ako se uzme u obzir šta je mlađi princ sve izrekao za svoju snahu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!