Ukoliko je princ Hari i mislio da će moći da dođe u Britaniju bez najave, i vidi oca kad mu se "ćefne", nakon njegove poslednje posete, jasno je da na određene stvari, bar za sada, može da zaboravi. 

Podsetimo, Hari je došao u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi prisustvovao suđenju sa novinama Daily Mail-a zbog navodnog pokušaja prisluškivanja telefona, ali i drugih pokušaja povrede privatnosti, zajedno sa još nekim slavnim ličnostima. 

Princ Hari došao je u Britaniju da bi prisustvovao suđenju sa novinarima Daily Maila.
TS / Goff Photos / Profimedia 

Očekivano, poželeo je i da se vidi sa ocem, međutim, dočekao ga je "hladni tuš". Naime, kralj Čarls III nije mogao da nađe vremena za svog najmlađeg sina, što je potvrdio kraljevski stručnjak Aleksandar Larman za US Weekly. 

"Očigledno je da je Hari pokušao da vidi kralja, ali mu je Čarls poručio da je previše zauzet", rekao je. Ipak, kralj mu je dozvolio da bude u Frogmor vili dok je bio u Londonu, iako ga je pre toga izbacio odatle prošlog meseca. 

kralj Čarls nije imao vremena da se nađe sa sinom.
Rob Welham / Camerapress / Profimedia 

Dva dana kasnije, Čarls i kraljica Kamila otišli su u Nemačku na svoje prvo putovanje kao britanski monarsi. Takođe je zanimljivo, kako pišu strani mediji da su izvori bliski "posrnulom princu" rekli da je "Hari samo želeo da vidi svog tatu", a to tepanje nikome nije bilo jasno ukoliko se uzme u obzir šta je sve izrekao za svoju porodicu kako u intervjuima, tako i u svojoj biografiji. 

Hari je želeo da vidi oca, ali ga je ovaj odbio.
Youtube 

"Zove ga tata, a uništava mu život", "Ako je istina sve što si rekao, onda Čarlsa ne zoveš tata", "Čarls iskulirao sina", "Kralj na kulturan način rekao da nema vremena za njegova s*anja", "Hari ujeo ruku koja ga hrani, a sad bi da se vrati", samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama. 

Ipak, iako se otac i sin sada nisu videli, neki još uvek ne gube nadu da bi moglo doži do pomirenja, i to na Čarlsovom predstojećem krunisanju 6. maja.

Još uvek nije poznato da li će Megan i Hari prisustvovati krunisanju Čarlsa.
Pool / Zuma Press / Profimedia 

Iako Hari i Megan Markl (41) tek treba da potvrde da li će prisustvovati ceremoniji ili ne, kraljevski stručnjak Larman kaže da bi bio "začuđen" ako bi preskočili tako veliki dan.

"Ako ne ode na krunisanje, Hari u suštini govori: 'Neću više imati nikakav odnos sa svojom porodicom'", rekao je za medije, a ostaje da vidimo da li će ipak nakon svega uspeti da stave razmirice po strani i pokušaju da izglade sve ono što se odvilo u prošlosti, a što ih je razdvojilo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

"PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON Kurir televizija