Krunisanje kralja Čarlsa već neko vreme je glavna tema javnosti, pogotovo zbog odnosa sa Harijem koji je kako u intervjuima, tako i u svojoj prvoj knjizi "opleo" po čitavoj kraljevskoj porodici, izneo niz optužbi i nema nameru da stane.

Princ Hari i Megan pozvani su na krunisanje.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šuškalo se da zbog svega neće biti pozvan na krunisanje, pa onda da će pozivnica stići samo za njega, ali ne i za Megan... takođe, ogroman bum izazvalo je i to što im je Čarls oduzeo vilu koju im je kraljica Elizabeta dala nakon venčanja, i ponudio je bratu, ozloglašenom princu Endruu koji je to odbio.

Kralj Čarls oduzeo je Megan i Hariju kolibu koju im je dala Elizabeta.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Da stvari nisu dobre potvrdilo je i to što se niko od kraljevske porodice nije pojavio na krštenju Lilibet koje je nedavno održano, iako su uredno dobili pozivnice.

Nažalost, priča je upravo dobila novi zaokret, i dok neki kažu da Hari i Megan ovo nisu zaslužili, drugi su mišljenja da ih je stigla karma. 

Naime, britanski mediji preneli su vest kako deca Marija i Megan, Arči i Lilibet, nisu pozvani na Čarlsovo krunisanje, iako se s druge strane očekuje da će na istom događaju biti prisutni i deca i unuci kraljice supruge Kamile. 

U javnosti se zna da je Čarls poslao sina i snaju na krunisanje, ali se o pozivnicama za njihovu decu ćuti. Opravdanje je, kako se tvrdi jer su "Arči i Lilibet suviše mali za tako dugu ceremoniju", ali ruku na srce, nije ni realno da Hari i Megan ne budu sa sinom, s obzirom da je upravo tog 6. maja njegov četvrti rođendan.

Hariju i Megan je zabranjeno da dovedu decu.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ova odluka je, očekivano, podigla ogromnu prašinu, i još uvek se ne zna da li će Saseksovi pristati da dođu. Za sada je izvesno da će deca Kejt i Vilijama princ Džordž (9) i princeza Šarlot (8), prisustvovati ceremoniji, dok se dolazak princa Luija (4) i dalje razmatra, ali je verovatno da će i on biti tu.

Takođe, očekuje se da će i Kamilini unuci prisustvovati krunisanju svoje bake. Kamilin sin Tom Parker ima dvoje dece od 15 i 13 godina, a njena ćerka Lora ima 13-godišnje blizance.

Još uvek se ne zna mišljenje Harija i Megan na ovu odluku palate, ali je naglašeno da se očekuje "manje drame, jer ovo nije njihov šou", te da bi bilo primereno da poštuju dan, kralja, ali i druge članove porodice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!